maandag ik mis mijn vriendje en ben niet op school

vandaag maandag de 31. Morgen begint een nieuwe maand.
Ik vind het wel gek om deze maand af te sluiten. In deze maand heb ik mijn vriend leren kennen. En diezelfde lieve jongen zit nu in Frankrijk. Op wintersport. Ik mis hem echt heel erg gigantisch. Is niet leuk meer. Ik kan wel huilen zo erg mis ik hem. Soms laat ik mezelf ook maar even gaan. Huilen mag.

Volgende maand die morgen ingaat is raar. Het is onstabiel en niet te peilen.
Als eerst komt mijn vriendje weer thuis. Daar ben ik heel erg blij om. Maar natuurlijk ook beetje de angst dat hij daar leuker meisje heeft ontmoet en mij aan de kant wil zetten :S maar daar mag ik natuurlijk niet van uitgaan.
8Februari heb ik een intakegesprek bij een psychiatrisch kliniek. Mijn vorige psychotherapeut is deze maand nog de deur uitgezet. We kwamen erachter dat ze hele belangrijke informatie achter gehouden heeft. Was ik heel erg boos om.
8 februari krijg ik ook voor het eerst mijn blad waar ik nu een abbonoment op heb.
Dan is er nog zoiets als carnaval.Heel erg leuk. Vakantie en ja.... Valentijn.... Heb ik best wel zin in...
Maar het meest zin in heb ik om mijn lieve vriendje weer te zien ***IK MIS HEM ECHT ONWIJS ERG** snik
en dan heb je na de vakantie ook nog die elendige stage. ik moet nog steeds stageplek regelen. Had ik in het weekend moeten doen maar ging niet. Vandaag had ik op school moeten zitten maar ik ben er niet. Schiet niet op allemaal.

soms zou ik gewoon in mijn bedje willen blijven liggen. Gewoon alleen blijven liggen voor altijd. Niet meer wetende wat andere mensen van me dachten of wat er in de wereld gaande was.
En elke ochtend sleep ik mezelf weer mijn bed uit. Hou ik mezelf voor mijn ogen dat ik nog een heel mooi leven tegemoet ga, ik lieve kindjes ga krijgen samen met een hele lieve jongen. En die jongen hou ik me voor de geest dat het mijn huidige vriendje is.

De klap zou groot zijn als het uitgaat.....
Maar ik wil niet dat dat gebeurd. Ikwil mijn leven met hem delen.
31 jan 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van engeltje76
engeltje76, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende