Hoe maak ik dingen af?

Ik heb eigenlijk al tijden een probleem; Ik kan het steeds niet voor elkaar krijgen om dingen af te maken of met moeite.
Nu ook zit ik in het tweede jaar van deze school. En eigenlijk heb ik nu heel erg de neiging om te stoppen. Loop al achter op school.
En moet hierna nog 2 jaar. Als ik dit jaar haal tenminste.
Het ligt niet aan de opleiding. Die is echt leuk. Maar ik haak gewoon altijd halverwege ergens af. Ik kan niet lang ergens fan van zijn, iets leuk vinden of ergens lang mee bezig zijn. Nu ook weer heb ik dat met de studie.
Ik denk dat dit ook iets is waar mijn relatie met mijn vriend mss op stuk gaat lopen. Is met mijn vorige twee relaties ook gebeurd. Omdat ik niet vonddat het nog genoeg was wat ik voelde.
Dat gebeurd me steeds. ook vriendschappen willen hierdoor nog wel stuk aan gaan. Na een tijdje * hoe goed ik ook op kan schieten met diegene en hoeveel ik ook van diegene hou* het gaat steeds stuk. Omdat ik dingen niet af kan maken.

sinds een tijdje weten we dat dit door Borderline komt. Heel erg vervelend is dit. En ik hoop dat het straks beter gaat worden als ik goede hulp krijg. Maar op dit moment begin ik steeds weer aan nieuwe dingen maar maak het nooit af.

weet iemand uit ervaring of dit goed kan komen? en of er nog tips zijn waardoor ik dingen makkelijker kan maken om door te gaan. Zodat ik wel eens iets goed kan afronden.

want dingen niet afmaken is steeds weer een telleurstelling voor mij. Ik voel me dan weer zo dom..... Weet dat ik goed iq heb... 123.... maarja. daar heb ik ook niet zo heel veel aan.
31 jan 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van engeltje76
engeltje76, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende