Lezen

Ik las laatst hier op MyDiary dat een meisje zeven boeken in een maand had gelezen. Daar doe ik een paar jaar over. Nee, zonder gekheid ik weet niet wat het is. Door andere interesses gun ik mij het geduld niet om een boek te lezen.

Ik kan mij goed herinneren dat ik in de tweede of derde klas van de middelbare school acht boeken van een lijst moest kiezen, die lezen, en daar een verslag over moest maken. Ik kwam tot 1,5 boek lezen en over het eerste boek kon ik een goed verslag maken. De anderen.... tja.

Ik zit vaak op sociale media (wie niet?) of luister naar muziek. Een (half) uurtje eerder naar bed gaan en dan lezen of alle media uit en dan op een avond een boek lezen; ik heb het nooit gekund. Terwijl anderen in mijn omgeving boeken konden verslinden. Een e-reader heb ik niet, dus dat scheelt weer.

Het is voor mij al heel wat dat ik de wekelijkse folders lees of de tijd neemt voor de regionale kranten om te lezen wat er allemaal in deze regio gebeurt. Sommige stripboeken of tijdschriften binnen een vakgebied lukt me het meestal wel om te lezen. Nu nog dat boek.

In het verleden bezocht ik ook van boekenbeurzen waarbij ik meestal met 100 euro aan boeken thuis kwam om die te gaan lezen. Ik heb nog genoeg op voorraad dus ik ben wel benieuwd waar die literaire of psychologische thrillers over gaan.

Tot lees...
15 mei 2019 - bewerkt op 15 mei 2019 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van s1m0n
s1m0n, man, 46 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende