Weekend!

Weekend...

Daar ben ik wel even aan toe. Even iets voor mezelf. Na mijn werk binnen een zorginstelling en twee dagen een schuur opruimen bij mijn ouders vond ik het wel tijd voor. Vanavond ben ik naar een vriend van mij gegaan om een hapje te eten. Lekker gegeten, biertje erbij, en leuk gepraat. Binnenkort maar eens overdoen, want hij had nog een muzikale afspraak in Den Haag met andere vrienden. Ik kon helaas niet mee.

Morgen ga ik één van mijn hobbies uitoefenen. Samen met een wandelkennis ga ik een wandeling van ca. 20 km doen in de provincie Utrecht. Deels door de polder en deels door het bos. Ik ben benieuwd want we hebben nog niet eerder met elkaar gewandeld. Wel contact via facebook en whatsapp gehad en elkaar gebeld. Op zich is het contact wel goed, maar in het echt zou het zomaar anders kunnen zijn. En als het bevalt kan ik meer met hem afspreken. De tijd zal het leren.

Zondag in mijn eigen huis en tuin werken. Ze geven slecht weer op met eventueel onweersbuien, dus dan blijf ik liever binnen. Of wellicht verandert het weer nog. Dat gebeurd de laatste tijd wel weer. Dus kleding wassen en ophangen, strijken, stofzuigen, soppen in huis. En 's avonds uitleg geven aan mijn ouders wat hun nieuwe laptop allemaal kan. Windows 7 of Windows 10 is toch wel een verschil. Gelukkig voor mij dat ik al kan werken met een laptop en Windows 10. En gelijk maar kijken naar de mogelijkheid van een externe backup-schijf.

Vriendelijke schrijfgroet en fijn weekend,
S1m0n
17 mei 2019 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van s1m0n
s1m0n, man, 46 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende