Kun je tijd verspillen?

Of loopt het leven gewoon zoals het moet gaan.

Persoonlijk denk ik niet dat je tijd kan verspillen. Je maakt keuzes en die keuzes vullen de tijd. Soms kom je er achteraf achter dat een andere keuze misschien slimmer was geweest. Soms volg je het gevoel en soms het verstand. Alles is een les, een ervaring die je meeneemt bij het maken van een soortgelijke keuze?

Waarom ik de keuze heb gemaakt om toch met hem te blijven 'daten'? Ik heb me in jaaaren niet zo fijn bij een man gevoelt. Ik kan echt met hem lachen, van hem leren, geniet van zijn liefde en aandacht. Maar toch is het niet 100%... Ik moet mezelf beschermen als iemand toch steeds aangeeft dat ik uiteindelijk niet zijn vrouw ga zijn. Dat hij praat over zijn toekomst met een andere vrouw. Tegen ieder ander zou ik misschien ook wel zeggen; hallo heb je een bord voor je kop?

Maar eerlijk gezegd fantaseer ik ook niet over een toekomst met hem. Ik bedacht me vandaag dat ik niet eens ooit erover na heb gedacht om hem voor te stellen aan mijn vrienden bijvoorbeeld. Ik geloof er wel in dat hij een les is voor mij. Misschien wel een harde les. Maar hij laat mij in ieder geval weer het fijne van een man in je leven ervaren. Hij laat mij weer vrouw voelen. En leert mij dat ik echt niet alles alleen hoef te doen.

Hoe fijn is het dat hij bedenkt om schroeven mee te nemen voor je WC-bril die los zit? En ze dan ook gewoon uit zichzelf even snel opdraait.

Ik heb een plaatje voor me in mijn hoofd. En ik weet niet of hij uiteindelijk in dat plaatje past. Ik denk niet 100%. Er komt iets of iemand die er misschien wel beter in past.

Voor het zo ver is blijf ik nog even die meid met het bord voor mij kop. En verspil ik, volgens een vriendin, mijn tijd. Al weet je eigenlijk nooit hoeveel tijd je in het leven hebt, toch?
27 mei 2024 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Roodborstje
Roodborstje, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende