De bom is geklapt

Was dit het dan?

Oke, ik heb een fout gemaakt. Het is niet netjes. Maar ik heb geen enorme fout gemaakt. Hij beleeft het wel zo. En dat laat hij merken ook. Ik voel het in mijn hele lichaam. Zijn 'haat' en 'teleurstelling'. Het maakt me een beetje misselijk. Maar eigenlijk ook boos.

Ik wipwap tussen beiden. Ik voel me verdrietig maar eigenlijk ook boos. Ik weet niet waarom hem dit zoveel doet. Dus eigenlijk kan ik niet oordelen. Maar mijn 'fout' is niet groot.

Afgelopen vrijdag zat ik in de trein en ik verveelde me. De weg naar Duitsland duurde uren. Niet zozeer de grensovergang, maar 100 uur vertraging. En ja ik ging weer even lekker spieken op Facebook en Instagram. Dat moet ik ook niet doen. Het is alleen een soort van bevestiging en ik vind het ook leuk. De bevestiging heb ik nodig om te weten of hij niet tegen mij liegt. En ja ik ben gewoon geïnteresseerd. Maar deze domme geit heeft per ongeluk (natuurlijk oud) bericht geliked van een collega. SUPERDOM. Gezakt voor mijn inspectorgadget diploma.

Gisteren stuurde hij mij een screenshot. En ja ik weet dat hij dit soort acties echt niet kan waarderen. Ik weet het. Het verhaal wat ik heb opgehangen heb ik wat mooier gemaakt dan het is. Maar het is niet onwaar. Alleen de tijdstippen kloppen niet helemaal.

De manier waarop hij nu tegen mij doet is alsof ik een vreemde ben. Hij wil afstand en ik wil er over praten. Ik kan niet aan een dood paard trekken. Het enige wat ik vandaag heb gehoord is hey, i'm good and how are you?

Ik heb gisteravond nog een bericht met uitleg gestuurd en een meme (schattige kat die sorry zegt). Die meme heeft hij geliked. Maar op het bericht of hij mijn excuses wil aanvaarden niet.

Ergens heb ik de neiging om te sturen dat ik helaas niet perfect ben. En dat ook nooit ga zijn. Dat ik fouten maak en het enige wat ik nu kan doen mijn excuses kan aanbieden. En er spijt van zal hebben. En hem uitleg kan geven.

En ergens is dit misschien hoe het moet lopen? Het draaide uiteindelijk toch never nooit niet op iets uit. Er zijn meerdere vissen in de zee. Het was een leuke en leerzame les.

Ik heb gewoon het gevoel dat hij dit wil gebruiken om een punt achter ons contact te zetten. En ook al wil mijn kleine hartje dat niet. Het is wel beter voor dat kleine hartje liefdesverdriet
25 jun 2024 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Roodborstje
Roodborstje, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende