Kruiwagen-in-elkaar-zet-stress

Vandaag was echt een drukke dag vol heisa, boze mensen, gezeur en stress. Maar oké, dat heb ik nu al vier keer meegemaakt. Moeders willen hun hele WhatsApp lijst vertellen dat ze een kleinkind hebben en vaders gaan gewoon rustig bezig met het bouwen van een schuurtje. Op hun beurt worden de moeders boos omdat de vaders niet helpen. En dan ben ik echt de enige in het schuitje die relaxed iedereen sust. 'Hé relaxed mam, die mensen die het niet weten komen het echt wel te weten, wij moeten nu gewoon zorgen dat alles hier rondkomt.'

Ik ben dus vanmiddag druk bezig geweest met o.a. huis versieren, geboortekaartjes rondbrengen, cadeautjes kopen en om iets voor zes nog even naar de Hema gesjeesd. Kortom, het zweet staat me op de rug.

Laat ik beginnen bij vanmorgen. Samen met mijn zus en de zus van mijn schoonzus -lekker duidelijk allemaal- het huis van mijn schoonzus en broer versierd. Nou, het ziet er fleurig uit hoor! Toen gegeten en direct met mijn zus van BabyPark naar Zeeman naar Hema, naar TerStal, naar de Hema en als laatst nog een keer naar de Hema. Uiteindelijk hebben we:

Een felrode kruiwagen waar de cadeautjes in gaan.
In de kruiwagen zitten:
- slaapzak
- duplosleepwagen
- gereedschapskist van Little Dutch
- Kledingsetje
- bordje, kopje, bestek van Jip en Janneke

De pyjama die we er nog bij wilden was er niet meer in de goede maat, dus die komt nog. En er is nog een badboekje onderweg die mijn andere schoonzus heeft opgestuurd.

Die kruiwagen stond - in elkaar gezet - in de winkel. Maar daar had natuurlijk iedereen aangezeten, dus wij wilden wel eentje in een doos. Helemaal tevreden totdat we de doos zaten. Zo plat? Een bouwpakket dus. En er zijn twee mensen op deze aarde die helemaal a-technisch zijn. Ik en m'n zus. Dus wij thuis toch maar vol goede moed aan de slag. Drie keer verkeerd. Handvat verkeerd om. Verkeerde schroef erin. Bijna af, verkeerd om gemaakt. Uit elkaar, in elkaar, he he, klaar!

En het ziet er gewoon té schattig uit. Ik ben benieuwd hoe ze reageren...
Ik moet nu opschieten, want om half acht gaan we het brengen.

verliefd

Katie
13 jul 2020 - 113x gelezen
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 16 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende