Knappe boer kiest het ruime sop..

Echt een super leuke dag gehad. We zijn net terug van het varen met de boot van mijn oom en tante. Ik heb het grootste deel van de tocht voorop de punt gezeten. Bij sommige gebieden staan borden dat je heel hard mag en daar maakten wij ook leuk gebruik van. Eerst helemaal stilliggen en dan keihard optrekken en over andermans golven.

Die "knappe boeren" waar ik het over had, waren er ook. Genoeg zelfs, ze lagen voor het oprapen. Maar oké, ik houdy dus niet van het boerenland. Is echt volledig mijn eigen mening. Ook echt geen haat tegenover boeren, maar ik ben ook niet aan de geur gewend. Toen we een tijdje terug gingen kajakken, reden we ook een stukje door boerenland. Ik zei tegen mijn broer dat ik nooit met een boer zou trouwen. Toen kreeg ik allemaal dingen naar mijn hoofd geslingerd als: 'maak van dat nooit maar ooit.' en 'stads boerinnetje'. En toen ik zei dat als ie heel knap was ik wel met hem wilde, leverde dat gejoel op. En.......... vanaf die dag wordt ik er altijd mee geplaagd. verdrietig Ik heb het nu zelf ook al overgenomen, maar volgens "Leo" maak ik het iets te bont. Vanmiddag heb ik met mijn zestien jaar uitbundig gezwaaid naar elke boot in de hoop dat er een "knappe boer" zou langsvaren. En eentje ging net voor ons de sluis in. Goeie middag hé, die zag er goed uit! Gebruind, flesje bier (18+ dus) en nieuwste model zonnebril. Haren hingen schuin in een lok over zijn voorhoofd. Schat hem ruim in, laat ik zeggen: 19. Prima toch? (Let niet op mij, ik kraam alleen maar onzin uit)

Weetje wat het is? Ik vind jongens uit onze klas wel leuk, ben verliefd geweest op 2 waarvan 1 inmiddels mn ex. Maar het rare is dat ik oudere jongens vaak leuker vind. Vage gedachtes heb ik toch weer. Ik moet nodig stoppen, anders denkt mams dat ik aan het ijlen ben knipoog
12 aug 2020 - 185x gelezen
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 16 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende