Kiekeboe

Heey allemaal

ja ik is er nog... nahnah
Ik was even aan het rondneuzen en wou toch wel even laten weten hoe het nu hier gaat, ook al heb ik met een paar nog contact vrolijk.

Mijn moeder is helaas 8 febr 2013 overleden. Ze kon niet meer en was op, haar laatste dag was echt ontzettend erg om te zien hoe ze er aan toe was en steeds weg viel. heb er zo veel verdriet om gehad, ik deed alles voor haar en deelde alles met haar en ineens boem viel ik in een gat.

We hebben een mooie plechtigheid gehad we hebben haar zelf helemaal weg gebracht .En heb een maand na haar crematie op haar verjaardag 19 maart een mooie as bedel gekregen ( mijn zus en zusje hebben de zelfde). Het is een moeder en een kind. verder mis ik haar nog steeds toch vliegen de maanden voorbij. toch zijn er vaak van die dingen die je toch nog wilt delen.
voor haar even deze video die ze ook zelf heeft uitgezocht voor haar crematie en ik nog veel luister als ik me klote voel:


Verder ben ik nog steeds gelukkig getrouwd ( 1.5 jaar al weer) en is mijn kleine ben al weer een grote man van 9 vrolijk.

Mijn leven erg veranderd 15 weken terug, we krijgen namelijk gezinsuitbreiding erg vrolijkerg vrolijk Joepie eindelijk!!! we hebben hier zo lang opgewacht en gaan er nu helemaal voor.

Ik weet niet of ik blijf schijven, maar wou jullie toch laten weten hoe alles verder is verlopen in mijn leventje

kisskiss
02 jun 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van HIMmama18
HIMmama18, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende