rot week

Net rot week achter de ruf. Deze begin precies op maandag. Gerrit deed mee met elfstedenfietstocht en hij was een uur onder weg toen hij van zijn fiets gelanceerd werd. Ik schrok me kapot toen ik en mijn schoonmoeder gebeld werden.

wij hem ophalen uit harlingen en met hem naar sneek ziekenhuis. Foto's maken enz onderzoekjes en wat bleek hii ad zijn pols op 2 manieren gebroken( verticaal en horizontaal) hierdoor was zijn hand scheef gaan staan. Ze hebben hem toen daar recht gezet met eerst gewichten en toen 3 man er aan getrokken. Toen gips en konden we naar huis en afspraak maken met ziekenhuis drachten de volgende dag.

Daar hebben we dinsdag morgen gezeten tot 11 uur toen was het snel snel snel want hij kon snel tussen Door en lag binnen 10 min op operatie tafel.

Half 2 was hij gelukkig weer klaar en lag hij even op de dag opname

Die zelfde dag kregen we helaas ook het rot nieuws dat mijn lieve oma was overleden. Zo plotseling boem weg verdrietig ze was 88 jaar geworden.

We zijn nu een week verder een week van Veel stress en zuster spelen voor mijn man. Wat ik nog steeds wel moet omdat hij nog niet veel zelf kan. En vandaag ook mijn lieve oma begraven. Heel erg dubbel want was ook mijn naam genoot en was best raar om mijn naam steeds te horen tijdens de dienst.

verliefd

16 jun 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van HIMmama18
HIMmama18, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende