Jezelf tegen komen..

Beste mensen zoals jullie misschien merken ben ik nog niet zo heel erg lang lid van deze site, en is dit mijn eerste echte verhaaltje..

Wat is mijn probleem?
Een relatie van bijna 2 jaar waar in mijn vriendin mij al meerdere keren heeft bedrogen..

Waarom ik niet bij haar weg ga?
Omdat iemand die echt gek op iemand is compleet verandert, ookal wil je dit eigenlijk niet!

Wat is de reden dat ik deze site ga gebruiken?
Omdat ik al mijn vrienden heb laten vallen en niemand echt kan vertellen wat mij allemaal dwars zit..

Ik ga aankomend jaar bij de koningklijke marechaussee, daar word je psychologisch getest of je gedachte gang wel helemaal in orde is. Dat is het probleem niet hoor, de fitheidstest ook niet echt.. ik ben het type jonge dat een paar weken flink gaat sporten zijn gedachte opzij zet en er met de volle 200% voor gaat!

Maar wat nou is als ik psychologisch gezien niet actief gezet kan worden bij defensie? Wat kan de reden zijn?

Ik ben zo dom als de achterkant van een koe want ik weet het zelf gewoon...

Ik kan geen afstand doen van mijn vriendin die eigenlijk gewoon Een vreemdganger is.. ik weet eigenlijk ook al bijna zeker dat als ik op de kazerne ben voor een hele week, dat zij dan weer naar andere gasten toe zou gaan. Maar waarom?? Waarom kan ik niet heel makkelijk als de meeste mensen zeggen van "yo chick , ik pik dit niet meer en ik ben er klaar mee" Maargoed, toen was er een meisje wat ik al minimaal 6/7 jaar ken, Nouja kennen? Ik weet hoe ze van binnen en van buiten in elkaar steekt! Ik weet precies hoe ze is en dat ze nooit kwade bedoelingen zou hebben., waarom heb ik haar aan de kant gezet? Waarom ben ik zo triest geweest om niet zoiets te hebben van "jij bent veel specialer dan mijn vriendin"

Dit meisje woont ongeveer 20 minuten rijden van mij af , ze is een keer bij me blijven slapen na een gezellig avondje monopoliën en wat biertjes. Het was echt heerlijk zo ontspannen, geen gezeur / geen gedachte of ze wel eerlijk tegen mij was , en totaal geen jaloezie! Ze bleef die avond bij mij slapen, nadat ik haar beloofd had dat ik niks zou proberen en gewoon mijzelf zou blijven! (Of ten wel , een echte gentleman) . Na dat ging hardstikke goed, het was alleen een hel dat ze mij de hele nacht wakker heeft gehoudenblozen maar het was perfect!

Mocht zij dit vreselijke slechte ongeintresseerde verhaal van mij toch nog lezen...

Je weet wie ik echt ben, en alles wat ik eerder tegen je heb gezegd komt uit het diepste van mijn hart!

Mocht je dit echt lezen.. ik hoef geen reactie van je als je dat niet wilt geven, het enige wat ik wil...

Dat je gelukkig word voor de rest van jou leven, dat je geen gezeik of gezanik meer hoef mee te maken van anderen / dat je je nieuwe studie goed afmaakt en vooral.. goed onthouden dat je heel erg speciaal bent en dat ik voor altijd van je blijf houden, ongeacht hoe we elkaar voor het laatst hebben gesproken!

Liefs ....
27 nov 2017 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Unknownperson
Unknownperson, man, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende