Ik ben een lul

Waar ging het allemaal mis? 26 maart 2016 toen ik mijn vreselijke ex leerde kennen, een achterbaks mormel wat van meerdere jongens hield, en mij alles verboodt wat er maar was. Nu onderhand is het iets meer dan een maand uit, en ben ik bijna over haar heen. Maar waarom heb ik alsnog die belangrijke vriendschap weggegooid die me zo dierbaar was.. ik denk dat ik mezelf een beetje zielig ben gaan vinden op dat moment en dat ik mezelf van iedereen afzonderde...
Vrienden/ familie, ik heb ze allemaal keihard laten zakken in de stront, maar in het bijzonder een meisje wat eigenlijk heel erg belangrijk voor me is geweest, ik heb haar zo erg aan een lijntje gehouden, en meerdere keren zo hard laten vallen. Ik weet dat ze het mij nooit meer vergeeft, en eigenlijk durf ik haar niet meer onder ogen te komen.. maar de twijfel om bij haar voor de deur te gaan staan met een bos bloemen en de uitdaging van een gesprek met haar aangaan word steeds groter! Ik denk dat ik het echt ga doen!!

Waarom ben ik zo'n pussy geworden de laatste 2 jaar, het lijkt wel alsof ik zo onderdrukt ben dat ik mezelf niet meer ben, ik ben steeds meer aan het huilen, en totaal mezelf niet meer..

En als je denkt alles gehad te hebben dan gebeurd het onmogelijke...
De mooiste en liefste vrouw in mijn leven "mijn moeder" 46 jaar oud sportinstructeur klein ondernemer van een klein winkeltje en gewoon een schat van een mens word ziek.. ziekenhuis in ziekenhuis uit huisartsen en geleerde doktoren weten niet wat ze heeft, dus kunnen niks voor haar betekenen. Plat gespoten door morfine en spierverslapper moet ze de dag maar vol maken... dit kan toch niet??

Waarom zit in 2017 alles zwaar klote en alles tegen ?

Ik hoop dat 2018 een top jaar word vol liefde geluk en veel vrienden..
18 dec 2017 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Unknownperson
Unknownperson, man, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende