Jarig!

Was vandaag jarig. Super leuke, maar ook zeker hectische dag gehad. Besloten alles in 1 x te doen, zodat we het in 1 dag konden afronden. Vannacht slecht geslapen, misschien door de spanning voor mn verjaardag, geen idee. Maar goed om half 7 uit bed, gegeten en 3 cadeautjes. De voorronde om het maar zo te noemen knipoog . Van mn ouders eau de parfume, een boekje en een bullet journal. Toen kwam mn zussie de kids brengen want ze moest nog gewoon werken. Kreeg van haar een hele grote kaars met panterprint heel gaaf.
Toen de hele ochtend taart gebakken en hapjes gemaakt. Hadden schaaltjes met ananas, rode druiven, 2 soorten kaas, wraps en kiprolletjes.
S middags even wat foto's gemaakt en toen kwamen mn opa en oma's. Gezellig. Toen kwam rond half vier mijn schoon zus met de kids en toen om half zes de mannen. Met zn allen patat gegeten. Had van hun nog een body lotion pakket gekregen, een kettinkje en een pyjama met super lollige advocados.

Ennn daarna zag ik het ff niet meer zitten. Had ineens buikpijn en mn vrienden zouden over een kwartier komen. Super hectisch en alles maar uiteindelijk toch leuk geweest. Ze hadden een doos met allemaal briefjes erin met eigenschappen van mij. Een leuk rieten mandje, een bureaubox kan je pennen en boeken in doen, een nepplantje, bruisbal, haarklemmen.
05 jul 2021 - bewerkt op 07 jul 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 17 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende