Is dit een slim idee? I need some help...

Het is toch top dat er zoiets als dit bestaat? Een site waar je met al je ditjes en datjes terecht kunt. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad...

Vanmorgen toch iets eerder uit bed gestapt. Negen uur was ik er volledig uit, mijn slaaphoofd en de wallen onder mijn ogen negerend. Aangekleed en mezelf opgefrist. Beneden stond een lege ontbijttafel mij te wachten. Ik wilde een kom muesli klaarmaken, maar toen zag ik op het aanrecht een pak donuts. En ja, ik kon de verleiding weer eens niet weerstaan en heb toen maar een donut opgegeten. De reden?

Het kost geen enkele moeite om het klaar te maken, sterker nog, je hoeft het niet eens klaar te maken.
En dat minpuntje, daar lette ik toen niet op.

- Calorieënbom verward

Maar oké, dat achterwege en nu verder met m'n dag. Niet veel bijzonders overigens. Huiswerk...
Ik ben wel trots op mijn ochtend, omdat dit al de vijfde dag was, dat ik in de morgen niet meer heb gegeten dan een ontbijtje en een kauwgum stukje. (normaal ging er altijd nog een plak ontbijtkoek en een halve snoeprol achteraan) De lunch heb ik ook lekker kaal gehouden. Volkoren, eennummer vrij broodje met appelstroop. Glas thee, mandarijn, banaan. Helemaal top!

's Middags nog even verder gewerkt aan een schoolopdracht en toen nog even een stukje gewandeld.

Ik was van plan om op mijn eten te gaan letten, maar bij het diner ging het al mis. We aten pannenkoeken, Té, verleidelijk! Gelukkig waren het spelt pannenkoeken en ik kan er niet meer dan vier op. OK!

Na het eten nog even mijn rooster gecheckt, kom ik erachter dat ik morgen één of andere Nederlandse toets heb. Een leestoets waar je niet voor hoeft te leren. Dat scheelt. En met een zeventje ben ik al gauw tevreden.

Om half acht heb ik me in mijn sportkleren gehesen en een training van een halfuur gedaan. Daarna nog een buikspieroefeningen work-out. Ik heb alleen 1 probleempje. Ik wil graag wat gezonder eten, maar ik weet niet of het ten eerste slim is om wat gewicht te verliezen (omdat ik bang ben dat het mensen gaat opvallen dat ik dunner wordt..) en ten tweede welke app ik moet gebruiken. Ik wil wel graag een app gebruiken, want dat helpt mij het meest. Dus kom maar op met de tipss..

Onee, ik wilde op mijn dieet letten, wordt er een roze koek naast mijn neus gelegd!! Sorry mam..

Slaapze!

verliefd

Katie
09 jun 2020 - bewerkt op 09 jun 2020 - 211x gelezen
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 16 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende