Intieme delen

Vroeger was ik heel onzeker over mijn vagina. Eigenlijk had ik daar helemaal geen aanleiding tot toe.

Toen ik jong was zag ik mijn kleine schaamlipjes aan voor een handige functie. Iedere keer wanneer ik aan t plassen was, stroomde het straaltje via één van m'n uitstekende lipjes de pot in. Ik ging er dus vanuit dat dat dan mijn plassertje was!

Nog geen onzekerheid en geen schaamte dus. Gewoon onschuldig.

Het begon pas toen ik in de puberteit terecht kwam en er door jongens grapjes over vagina's werden gemaakt en meiden elkaar belachelijk gingen maken over hun uitziende vagina's (ja tijdens de gymlessen en douche kon je elkaar bekijken). Daardoor ging ik mijn eigen vagina bestuderen en kwam ik tot de conclusie dat die van mij er als ongewoon uitzag. Nee het was niet strak, ja het hing. Ik had meer vlees dan een normale vagina eruit hoort te zien.

Ik ging opzoek op internet naar foto's van vagina's, zodat ik de mijne ermee kon vergelijken. Tot mijn grote schrik kwam ik alleen maar perfecte strakke kutjes tegen. "Zie je, ik ben niet normaal" bevestigde mijn gedachtes overmezelf. Uiteindelijk ging ik op zoek naar schaamlipcorrecties, maar toen ik erachter kwam hoe duur dat was, zakte de moed me weer in de schoenen.

Vriendjes, seks en orale seks volgde. Niemand liet ik in het eerste halfjaar naar mijn vagina kijken. Mijn tweede vriendje wees me erop dat ik niet onzeker moest zijn en vroeg me of hij ernaar mocht kijken, zodat ik het ergste gehad heb.
Voorzichtig en beschaamd liet ik mijn benen gespannen naar buiten duwen. Hij scheen er - voor mijn gevoel - nog net geen schijnwerpers op. Maar het hielp. De onzekerheid verdween. Voor hem dan.

Toen leerde ik mijn huidige vriend kennen. Hij heeft een vagina fetisj. Hoe meer vlees (wild vlees volgens hem) hoe lekkerder het is. Maar in het begin had ik daar nog geen idee van. Hij maakte opmerkingen over mijn vagina waar ik echt boos om kon worden. Hij zei dan dingen als "jou vagina is zo dik, zo lekker" of "Ik hou van die uitstekende lipjes" uiteindelijk waren dat dus allemaal complimenten. Maar door mijn onzekerheid was ik woedend. Ik kon wel huilen! Hij snapte er geen snars van. "Schat dat is juist goed, dat is lekker, ik hou daarvan, ik maak echt geen grapje over zoiets" Hij probeerde me te kalmeren en overtuigen dat ik juist super lekker was met mijn unieke delen.

Ik accepteerde het dus.

Nu twee jaar later zou hij zelfs een spotlamp - zo'n lelijke - met tl verlichting erop mogen schijnen, ik schaam me helemaal nergens meer voor. Sterker nog als ik sexy probeer te doen dan spreid ik het liefst mijn ene been door hem op de poef tegenover hem te plaatsen en laat daarbij al mijn vaginale imperfecties aan hem zien. Het maakt hem wild. Zelfs in openbare gelegenheden ontdoe ik mezelf van mijn ondergoed en ga dan tegenover hem zitten met me benen op een kiertje. Ik ben me er nog steeds van bewust dat mijn vagina niet perfect is, maar ik laat me niet meer leidde door die onzekerheid.

Maar zou ik een nieuwe relatie krijgen, zal ik precies weer met dezelfde onzekerheden zitten. Alsof een man mij moet goedkeuren. Zo voelt het. Onzin dus!

"Schat als een man je niet mooi vind, dan doe je die sexy beentjes weer van je dicht en steek je een dikke grote middelvinger naar hem op"

Dus dat. Mannelijk advies. Heel simpel. Ik zal het onthouden. Door erover te schrijven en het op mn LL te uploaden bewijs ik aan mezelf wat voor een grote stap ik naar die acceptie al gezet heb. cool!

P.s.
Sorry voor diegene die mij persoonlijk kent. Ik hoop bij deze dat je me nog recht durft aan te kijken zonder te lachen. En anders weet je welke vinger je te zien krijgt he engel
03 nov 2016 - bewerkt op 24 feb 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Roir
Roir, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende