Ik wil geen jongen die me gemixte signalen stuurt

Een jongen met ambitie, alstublieft. Geen jongetje waarvan ik de korstjes van zijn brood moet snijden. En als je zegt geen tijd voor me te hebben, weet dan dat dit het slechtste excuus is dat ik ken. Ik heb het ook druk, de hele wereld heeft het druk. Als je geen tijd voor me kan vrij maken, dan ben ik het blijkbaar niet waard. Houdt me dan niet vast, maar laat me los, ik wil door.

Ik ben klaar met de leugens en de onzekere gevoelens. Die brok in mijn maag als jij weer eens niet terug appt, of mega bot reageert, die hoef ik niet. Net zo min als je appjes waarin jij wel lief bent en ik weer hoop krijg. Weet je hoeveel energie dat kost? Allemaal verspilde energie die ik liever uitgeef aan iemand die mij teruggeeft wat ik hem geef.

Ik vraag me wel eens af: op welk moment denken jullie mannen, 'joh wat ik nu doe, kan eigenlijk niet?' Ik wil iemand die nadenkt en de gevolgen van zijn gedrag begrijpt.
Er zit namelijk een hoop tijd in het bezig zijn met het analyseren van jullie gedrag. Met vriendinnen berichtjes ontrafelen, hardop lezen, op jullie profiel zoeken naar clues. Het lijkt wel alsof ik cluedo aan het doen ben. Alleen dan zonder een succesvol einde, want ik blijk in de vicieuze cirkel hangen waar ik uit probeer te komen.

Ik ben boos. En ik ben er klaar mee. Klaar met het zorgen voor een ik die jij hopelijk wel leuk genoeg vindt. Nah, bedankt. Ik heb genoeg te doen en in mijn to do lijstje staat niet het overtreffen van jouw verwachtingen. Want eerlijk: ik weet niet wat jij van mij verwacht. Om dit uit te zoeken kost teveel energie. Dus doei.
04 apr 2017 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Kirsten03
Kirsten03, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende