Ik moet Nee gaan zeggen.

Ha HA haaaaa

Lastig wel. Mijn borst is gisteren nog een stukje verder open gesprongen. Vandaag moest ik voor de 5de keer terug komen op de kliniek. Behalve dat ze me meer pijn deden hebben ze niets nuttigs voor me gedaan..

Ik moet nu echt nee zeggen tegen de kinderen en mijn man. Ik heb teveel toch nog door de pijn heen gedaan. Ik kan het mentaal echt niet aan als het NOG erger wordt nu. Ik heb al weken koorts en pijn. Met een beetje pech duurt t ook nog maanden voordat de wond gesloten is.

Maar aan de anderekant heb ik vandaag foto's gezien van een meisje wiens borst er nog 2x zo erg uit ziet als de mijne. Daarnaast heeft een vriend van mij vandaag de uitslag gehad van zijn ontsteking en dat bleek streptococcus pyogenes te zijn! Als je nu denkt wat ik meteen dacht dan heb je gelijk. Het is de Bacterie die GANGREEN veroorzaakt!!! Het is een vleesetende bacterie die zorgt voor vleesrot en afsterven. Hij mag zijn beschermengel wel eeuwig dankbaar zijn dat hij zijn been überhaupt nog heeft!

Zolang het bij mij nu niet meer verder verergert en ik niet te maken krijg met die bacterie denk ik dat ik zelf ook best even handjeklap mag doen met mijn beschermengeltje.

Liefs. M.
16 apr 2021 - bewerkt op 23 apr 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ADDitude
ADDitude, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende