ik kan nog wel een keer janken

Hoi

Ben ik weer. Met een zeurverhaal. Maar oké.

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen. Ik heb mezelf ontslagen. Oh nee, wacht dat noem je tegenwoordig je afmelden. Mm, weer wat geleerd. Maar ok, zag het niet meer zitten. Had er echt last van *wat zich deze keef uitte in een vorm van huilen(voor de verandering)* en wilde niet dat de stress mijn concentratie aantastte en vervolgens mijn gp week in de soep laat lopen. Dus afgezegd. Moet ik het nog een x zeggen? Nee he. Tis wel duidelijk zo.

Vandaag weer gesprekje gehad met een docent. Weer ff bijgepraat en ze raadde me toch aan om een kalmerend middel als in kamille of valeriaan te gebruiken. Wat niet baat, dat schaad ook niet. Dus dat ga ik eventueel nog proberen.
Oh en gewoon blijven uiten, hoor! zei ze. Ik reageer hier op met een: "ik dacht dat huilen opluchtte, maar bij mij niet het geval, help wat heb ik verkeerd gedaan?" Maar blijkbaar kan dat ook nog.

Nou, ik heb de afgelopen tijd zo vaak gehuild dat mn tranen het ook een beetje zat zijn. Ze hebben besloten dat ze iets minder extracten gaan toevoegen wanneer ik op mn dieptepunt zit. Dus terwijl ik me "kapot" huil, en het gevoel heb dat mn hele face nat is, lopen er een paar zeer zielige dunne druppeltjes over mn wangen.. sneu..

Nee kben niet zielig. Nee. Kijk ff naar die varkens die mishandeld werden. Kreeg ik vandaag random een filmpje van doorgestuurd. Kijk, ook al heb ik niks met varkens, dit is toch echt zielig. Veel zieliger dan ik op een schaal van 0-100.

Oh ja heb vandaag ook echt hard mn hoor gestoten tegen het dakkapel/schuine wand bij mn raam. Nog steeds koppijn van. (ook niet zielig hoor)
Ok nu stop ik want er komt alleen nog maar onzin uit en dat is niet goed op de late avond.



Ciao! verliefd
01 jul 2021 - bewerkt op 01 jul 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 17 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende