Ibiza vakantie in Nederland?

Vandaag was het echt hot! Ik werd vanmorgen al wakker met een voorgevoel; het zou vandaag nog weleens warm kunnen worden. Dus ook mijn outfit daarop afgesteld. Luchtig Garcia-shirtje met een knal oranje rokje. OK!

Mijn opa was vandaag jarig, dus ff naar hen toe om te feesten. In hoeverre het kon natuurlijk. Heel netjes geen hand gegeven. Stoelen 1,5 meter uit elkaar. Corona proof dus! Maar het was super gezellig. Mijn neefjes waren er ook en we hebben samen leuke jeugdherinneringen opgehaald. Heerlijk lepelgebakje gehad. Eigenlijk niet wat ik van plan was, maar mijn oma wil ons altijd zo graag verwennen, dat ik maar gewoon instemde. En ja, voor ik het wist had ik ook al een bonbon naar binnen gewerkt. Maar het was lekker!

Mijn tante vroeg of ik met haar zoontjes terug wilde lopen naar huis (zij was met de kinderwagen gekomen, ong. 20 minuten lopen). Dat wilde ik wel, dus kindje 1 in de kinderwagen en kindje 2 er bovenop in de JustSit. Dat ding is echt vreselijk handig! Met een plankje achter de kinderwagen is het nogal lastig om erachter te lopen, dus dit is echt een goede oplossing. Ik had natuurlijk niet aan het warme weer gedacht, dus ik was helemaal bezweet toen ik thuiskwam. Maar goed, ff een hemdje aangetrokken. Geluncht en 's middags nog een beetje huiswerk gemaakt. Nog even opgepast bij de familie waar ik voor werk. De ene lag boven te draaien in bed en de ander werd wakker toen zijn mama de deur uitging. Hij heeft me heel wat lachjes geschonken, maar na een kwartiertje was het wel gedaan met de pret. Dikke tranen... Nou, alles gelukkig weer op een rijtje gekregen. Maar het heeft me heel wat zweet gekost. Man, wat was het warm!

Vanavond lekker gewandeld met een vriendin. En nu zit ik te springen om buiten te gaan lezen in het heerlijke weer, dus ik sluit af.

Hier nog ff een linkje van de JustSit (als je nog niet wist wat het was):
https://www.justsit.nl/nl/justsit.html

verliefd

Katie
12 jun 2020 - bewerkt op 12 jun 2020 - 248x gelezen
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 16 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende