I told her.. and more

Zo dat was heel snel een afknapper..
De laatste dag voor de zomervakantie heb ik het gewoon opgebiegt haar reactie ik heb al een vriendje en daarna kreeg ik een mail van de andere juf.. ik had naar me verstand moeten luisteren 19 is ook veels te jong dus dat was snel over had ik eerder moeten doen joh..

Laatst heb ik me moeder huilend opgebeld ik kon hwt niet meer aan Jolie wilde niet slapen savobds en al 3 nachten achter elkaar was t iets van half 12 al en half 6 alweer wakker ik was letterlijk op ik bel nooit huilend me moeder op dus me moeder vroeg of ze dr moest halen normaal zeg ik nee aangezien ze zelf ook ziek is maar nu was het graag.. die dag miste ik Jolie wel maar genoot ook van me rust en het opruimen van me huis en de quality time met shay had ze ook wel even nodig klein mamas kindje dat ze is..

Gisteren ruzie gehad met Demi de moeder van mijn bonusdochter me wasmachine is stuk en met alles wat er nu speelt en 2 kids moest ik even klagen, in plaats dat Demi vraagt of ze een wasje moet draaien aangezien ze om de hoek woont zegt ze gewn t interesseert me niet maar die matten voor haar auto moeten me wel intereseren?

Gelukkig heeft kyra die me elk weekend komt helpen een wasje van die kids meegenomen terwijl zij verder weg woont..
Demi kan ff de strond in zakken want het word me weer allemaal teveel..
De medicijnen werken nu niet optimaal (seroxat; antidepressiva) ik voel me noet lekker in me vel en ben alleen maar moe dus word weer even tijd om weer aan mezelf en me kindjes te denken ondanks dat dat best moeilijk is ga ik het toch proberen ik huil mezelf in slaap zonder reden en ik word snachts wakker om te huilen zonder reden het is niet meer leuk verdrietig

Bedankt voor het lezen
Liefs
31 jul 2018 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Bexx
Bexx, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende