Hoe ik verder ga op MD

Ik heb een tijdje nagedacht. Over wat ik eigenlijk wil gaan doen op MD. Het liefst zou ik gewoon elke dag een kort verhaal schrijven of een vervolgverhaal en daartussendoor wat over de stand van zaken over mijn leven. Nu weet ik niet of jullie dat boeit, maar het is ook vooral voor mezelf. De bedoeling van deze site is volgens mij dat iedereen zijn/haar hart lucht en advies krijgt van andere personen. En dat is ook wat ik wil gaan doen.

Na het publiceren van mijn verhaal Jeukende vingers heb ik beter nagedacht over wat schrijven met me doet. Ik zou het liefst elke seconde van de dag benutten om mijn ideeën op papier te zetten. Natuurlijk zijn er ook gewoon huishoudelijke dingetjes, school, etc. wat allemaal gedaan moet worden, dus zal ik niet iedere seconde zo kunnen inplannen. Maar er meer mee bezig zijn spreekt me wel aan. Ik ga er nog beter over nadenken, maar het idee is er. Door mijn vingers los te schrijven (eigenlijk typen in mijn geval) krijg ik er handigheid in. Heb ik gemerkt de afgelopen jaren.

Om een echt boek te schrijven moet ik natuurlijk ouder zijn. Ook al zie ik filmpjes over mensen die wel op hun 12e, 13e, what ever al een boek schrijven. Zal allemaal best, ook heel gaaf natuurlijk, maar ik doe het liever rustig aan.

Ik was bezig met iets wat ik graag tot boek wilde hebben. Het idee was er en maar liefst zes hoofdstukken stonden al op papier. Maar ook dat sluit ik nu af. Het is tijd voor korte verhalen. Eerst mijn hele hoofd leeg maken en dan fris beginnen. In de winter heb ik ook meer tijd en kan ik me beter concentreren. Lekker warme badjas, mok met chocolademelk en buiten een regenbuitje die spettert op het raam.

Dus, conclusie van wat ik bedacht heb:

- Er komen verhalen op MD. En dan bedoel ik boek-verhalen, niet wat ik normaal schrijf.
- Eens in de week een update over wat ik die week allemaal heb gedaan.

- Over een paar weekjes eens kijken wat er van terecht komt.

Nogmaals, ik vind het super leuk om te schrijven en doe het dus ook vooral mezelf. Maar ik hoop ook dat jullie er van zullen genieten. Maar dat is aan jullie. En als je het niks vind, zeg het dan eerlijk (wordt ik beter van).

That's the plan!

verliefd

Katie
22 aug 2020 - 143x gelezen
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 16 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende