Hij en ik

Ik wilde eigenlijk een tijdje geleden al schrijven over hoe mijn valentijnsdag was geweest, maar was er nog niet van gekomen, dus doe ik dat nu nog even vrolijk

Oke, dus mijn valentijnsdag was echt heel leuk. Eigenlijk de eerste keer dat ik op valentijn een echte date had zegmaar. Hij kwam me ophalen met de auto en reden we naar de stad, en daar gingen we uit eten.
Was heel gezellig en natuurlijk heerlijk gegeten.
Daarna bracht hij me weer thuis, en gingen nog even chillen op mijn kamer.
Toen we op mijn kamer kwamen, lag er dus een roos op m'n bed en ik was echt stom verbaast.
Hoe kon hij dit nou op mijn bed leggen terwijl hij die dag nog helemaal niet bij mij thuis was geweest?
Wat dus bleek, echt super schattig, hij was vóór dat hij me op kwam halen, langs het werk van mijn zus gegaan (waar werk ik ook dus hij wist wel waar hij moest wezen) om die roos af te geven met de vraag of mijn zus het op mijn bed wilde leggen. En toen we uiteten waren, zei hij de heletijd " ik ben gewoon vergeten om een roos voor je te kopen, wat stom" terwijl die roos op mijn bed lag.
Die avond, vroeg hij ook of ik zijn vriendin wilde zijn. Die vraag heb ik nog even afgewezen. Niet omdat ik hem niet leuk vind, sterker nog, ik vind hem echt heel leuk.
Maar mijn gevoel zegt dat ik nog geen relatie aan moet gaan, te bang om het te verpesten.
En ik ken hem nog niet heel lang, en dat zou sowieso een beetje te snel gaan. Maar we hoeven er natuurlijk nog niet een label aan te plakken, we kunnen ofcourse elkaar heel vaak zien en elkaar nog beter leren kennen.

En wat eigenlijk nog een reden is, is dat hij dit jaar 2,5 jaar naar Amerika gaat.. Dus misschien moeten we sowieso geen relatie beginnen, ik weet het niet zo goed. Wat zouden jullie doen?

Maar ik merk aan mezelf, dat ik gewoon weer blij ben, niet meer denk aan dat gezeik met mijn ex. Dat ik half een hart aanval krijg als een whatsapp bericht krijg van hem en hij zegt van die super schattige dingen.
M'n ouders weten precies met wie ik aan het whatsappen ben, omdat ik dan zo'n stomme grijns op m'n hoofd heb haha.
22 feb 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van dreamlove
dreamlove, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende