heb borderline :$

hey, zal ook weer eens schrijven. weten jullie wat mij bezig houd.
had dit gister al willen doen maar was te boos om te schrijven.
ik moest gister nog voor de laatste keer naar mijn psych.
heb ruzie met haar. maar ja. dat gebeurd wel eens. en het kwam niet meer goed. ook was de hulp die ik van haar kreeg veels te weinig. daarbij kwam ook nog dat er proffesionele mensen waren die dachten dat ik aan borderline leed. maar mijn psych wilde daar niets van weten.
gister moest ik dus heen. en toen heeft ze ons verteld dat er al uit een test die ik ruim een jaar geleden gedaan heb, eruit was gekomen dat ik borderliner was. Nou lekker dan.
was dus niet zo blij met haar. vooral omdat ik nogal dingen heb gedaan om mezelf van het leven te beroven omdat ik vond dat ik gek was. omdat ik dacht dat ik gek was. en ik zo niet wilde leven. heb ik borderline. Kan me ook niet zoveel schelen wat ik heb als er maar wat aan gedaan kan worden. en dat kan. maar ik moest wel andere therapie en medicijnen hebben voor dit als wat ik al had.
dus conclusie,,, heb ik bijna mezelf vermoord terwijl het niet nodig was gewoon omdat mijn psych verkeerd inschattingsfoutje gemaakt heeft. Nou lekker dan.verwardverwardverward
kan ik echt moe van worden.
19 jan 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van engeltje76
engeltje76, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende