Guys, I did it

De afgelopen keer dat ik heb geschreven, beschreef ik dat ik graag dingen wil veranderen in het leven. Ik vertelde jullie dat ik mijn haar een keer een andere kleur wilde verven. Ook vertelde ik jullie dat ik wou beginnen met paaldans lessen.

Nou, the blond hair is no more. Ik ben naar kastanjebruin gegaan. Ja, wie had nou zo'n groot contrast verwacht van iemand die zo bang was voor de meningen van anderen? Ikzelf in ieder geval niet. Ik maakte uiteindelijk gewoon een afspraak bij de kapper en ik heb daar op het moment suprême besloten dat ik donker wilde gaan, doordat die kleur mij enorm aansprak en here we are.
Het gekke is, is dat ik me ZO veel lekkerder voel nu als brunette. Ik vind mijzelf mooier met donkere haren en ik zit een stuk lekkerder in mijn vel, THANKGOD. Want het had zo anders af kunnen lopen wanneer ik het niet mooi had gevonden.

Ook.. heb ik mij ingeschreven voor een paaldans cursus van 10 weken. Toen ik het een paar mensen had verteld, kreeg ik "Oh leuk! Met wat vriendinnen van je ofzo?" Waardoor ik de indruk kreeg dat ik het meer voor de grap zou doen dan dat ik het meende en dat mijn interesse er in lag. Ik vertelde ze dat ik de cursus alleen ga doen, met natuurlijk de andere meiden / vrouwen die zich ook hebben ingeschreven. Het enige wat ik van de mensen kreeg waaraan ik het verteld had was "good for you!". En ja.... Good for me, want het word tijd dat ik dingen voor mijzelf ga doen en dat ik aan mijzelf ga werken in plaats van altijd maar te focussen op anderen.

Ik lees soms de verhalen terug die ik in het begin schreef. Ik ben datzelfde meisje, maar ik ben niet meer datzelfde meisje. Ik ben zo enorm gegroeid en ik ben trots op mijzelf!
08 dec 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van MyLifeOnline
MyLifeOnline, vrouw, 22 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende