+Generatie .?.

Ik las het pas ergens in een magazine. Hoe de generatie baby's heet die tijdens de coronatijd is geboren. Maar ik kan er niet meer op komen...

Nou ja, hoe dan ook, er is een nieuwe baby toegevoegd aan deze generatie! Mijn schoonzus is bevallen van een gezonde jongen. Super happy hierzo! OK!

We zijn nu druk aan het regelen voor bezoek en het cadeau.

Omdat corona nog steeds niet helemaal verdwenen is, mogen we nog niet af en aan op bezoek. Gelukkig is het wel zodanig versoepeld, dat we vanmorgen even om het hoekje mogen wippen. Ik ben heel benieuwd hoe mijn nichtje op haar broertje reageert. Pa en ma waren zaterdag (toen hij geboren is) al even langsgegaan. Mijn nichtje was helemaal blij. "Gote sus" zei ze de hele tijd. Kusjes geven heeft ze al geleerd, dus zal vast helemaal goedkomen.

Het cadeau is nu al voor de vierde keer hetzelfde. Een kraampakket. Waarom? Omdat we het gewoon super leuk vinden. We kopen zeven cadeautjes en die stoppen we in een leuke bak/doos (deze keer een kruiwagentje) Dus dat gaan we vandaag allemaal kopen. Ik hoop dat alles er een beetje is, want de doos moet vanavond geleverd worden.

Nu nog even snel ontbijten en dan naar de baby en zijn "gote sus"! kiss

verliefd

Katie
13 jul 2020 - 166x gelezen
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 16 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende