Gelezen boeken juli

Afgelopen maand 'las' ik de volgende boeken:

- Kan titel en auteur niet noemen ivm Google (Nederlands, romance)
- Akihito Tsukushi - Made in the Abyss vol 1 (Engels, Manga)
- Amy Dawns - Becoming us (Engels, romance)
- Brian Froud - Goblins (Engels, kinderen)
- Elle Kennedy - The deal (Engels, Romance)

Totaal gelezen deze maand: 5
Totaal tot nu toe dit jaar: 54


Lijkt best redelijk toch? Nah. Twee hiervan las ik niet eens uit, namelijk die van Amy Dawns en Elle Kennedy. Beide auteurs die naar event in Londen komen en beide zijn zeer populair. Ik vond het niets. Te veel clichés, vervelende alfamannen die zich echt absurd gedragen.
Not my taste.
Made in the Abyss was mijn eerste manga ooit en ik vond het zo vervelend lezen. Ik weet ook niet of dit aan mij besteed is. Ik heb de eerste afleveringen van de serie gekeken en die waren dan wel weer supertof. De manga vind ik echter vervelend lezen.

Het boekje van Brian Froud heeft 12 pagina's en mijn vriend bladerde er in een avond even doorheen. Wel echt supertof, met trollen die zich overal verstoppen en een meisje die maar geen trollen ziet. Echt heel vermakelijk. vrolijk En tof getekend.

Maar... goed.
Mijn leesmaand was dus bijna niet bestaand. Doel niet helemaal gehaald. Becoming van Michelle Obama niet eens aangeraakt.


Laten we het er maar op houden dat ik een aantal gebroken nachten had, gecombineerd met niet de leukste boeken. Mijn doel was om zo veel mogelijk te lezen van de auteurs die naar event in september gaan. Ik heb er 2 gelezen, dus dat schiet niet bepaald op.
Betekent dat ik er nog steeds véél moet lezen.

We gaan komende maand ons best doen. Hopelijk verloopt dat beter, zodat ik tenminste beter beeld heb van de auteurs daar.
Sowieso, ik heb berg boeken al besteld van auteurs op het event, dus de stapel wordt anders alleen maar hoger.

Wil deze maand ook echt het boek van Michelle Obama uitlezen. En mogelijk met ander non-fictieboek beginnen. We gaan zien hoe het komende maand zal gaan. Hopelijk beter knipoog Hopelijk zijn de boeken ook wat beter.
01 aug 2019 - 339x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende