Geld challenge: dag 22

Vandaag met de manager gesproken. De collega in kwestie was er nog niet, dus zal morgen komen. Onze manager begon wel vandaag het gesprek, en dat was goed. Hij erkende dat er een onveilige werksfeer is en hij is geschrokken van de dingen die hij heeft gehoord. Manager zei dat hij en de CEO duidelijk waren gemanipuleerd door deze collega.
Eén van mijn collega's heeft zelfs staan huilen, omdat ze bang was dat de collega in kwestie er vandaag opeens zou zitten en boos was, omdat we over hem hadden geklaagd. Haar emoties hadden vooral te maken met een vorm van opluchting, dat ze serieus genomen werd.

Het was goed. Het was belangrijk. En ik vind het fijn dat ik mijn collega's heb geholpen door ook een melding te doen. Ik ben over iets meer dan een maandje weg daar, maar zij blijven er voorlopig nog zitten. En dit was wel echt een vorm van narcisme die zeer traumatiserend kan zijn om mee te maken.

Ben benieuwd hoe het nu gaat aflopen. Narcistische collega is er morgen dus weer, dus de sfeer zal wel even heel anders zijn. En er zal ook vast een hoop negativiteit zijn wanneer hij merkt wat we hebben gedaan.

Qua inkomsten: heb deze avond nog verder gewerkt aan het boek dat ik samen met mijn vriend heb geschreven. Vooral gezocht op stopwoordjes en die er nog uit gehaald. Nog even en het boek gaat echt naar de uitgever voor de allerlaatste check. En dan moeten we hopen dat de recensies positief zijn.
22 jan 2024 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende