Gecanceld, wat nu?

Het worden weer hete dagen. Een screenshot is niet nodig, iedereen weet en voelt het. Nu hoef ik me niet meer sad te voelen over het idee dat een vakantie in Frankrijk/Denemarken what ever niet doorgaat. Gewoon de zon in Nederland halen, kan ook nog. Maar ik ben niet super exited over het idee dat het zo warm wordt, want door onze buitenverbouwing kan er geen zwembad worden opgezet. Misschien gaan we nog eens varen, zeilen of surfen, maar een zwembad in eigen tuin is altijd voor een paar weken waar je iedere dag van kunt genieten.

Maar ik moet het ermee doen. Wij hebben nog een tuin met ligstoelen waar je ook nog enigszins verkoeling kunt zoeken...

Het zal wel weer een watergevecht worden met de buurjongens. verward

Afgelopen vrijdag wezen kajakken. Het was super lekker weer en het was heel rustig op het water. Lekker door de kanaaltjes gevaren en af een toe gestopt om de voeten in het water te steken en wat te drinken. Heerlijk! Helaas wel een pols die voelde alsof ie gekneusd was en twee duimen die hetzelfde voelden. Is nu alweer over, dus nog wel een keer voor herhaling vatbaar. Daarna bij het water wat gegeten.

Vanmorgen kwamen onze oom en tante uit Apeldoorn even gezellig langs. Mooie bloemen en een watermeloen gekregen. Die komt zeker op!

Net het eten op en nu even binnen zitten, omdat het buiten echt bloedjeheet is. Filmpjes kijken of zoiets. En ik moet vanmiddag nog naar de bibliotheek, want ik moet voorleesboeken halen voor kleine kinderen op een camping of zoiets. Anyway, zal wel weer een super leuk dagje worden. En dan maar niet denken aan de mensen die nu heerlijk in Calais zitten, maar aan de mensen die net als ik thuis zitten omdat hun vakantie is gecanceld. OK!

verliefd

Katie
05 aug 2020 - bewerkt op 12 sep 2020 - 155x gelezen
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 16 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende