Ga wat doen met je leven...

Dagboek van een vleugellamme vlinder

Ga wat doen in je leven 2

Hoe komt het dat je op z`n punt in je relatie komt dat het begrip niet meer aanwezig is? Je zo ver van elkaar staat en de ene de ander ontzettend kwetst met niet doordachte woorden? Wanneer je de dag er ervoor zo close was en de dag er na in overlevings-stand staat?! De man die ik zo goed ken soms een compleet vreemde is, bij mij eenzaamheid opwerkt.

De meest kwetsende zin, "ga wat doen met je leven" lijkt onschuldig maar komt hard binnen. Iemand met wie je zo lang samen bent die alles van je weet en zo veel met je heeft mee gemaakt je zo diep kan raken na een onenigheid eindigt met hartbrekende woorden. Hij heeft de strijd toch ook gezien en met mij mee gemaakt? Ziet hij niet dat ook al doe je je best het soms niet altijd loopt zo als je wil. Heeft hij het dan wel goed gedaan?! Dat is het leven. Periodes dat je een stap voorwaarts zet en geen een terug en periodes je er een voorwaarts zet en wel 10 terug. Een relaties heeft ups en downs en aan downs moet je werken. Het leven trouwens ook, ik probeer er nog wat van te maken.

Hoop doet leven zegt men, zo lang je hoop hebt zou je elke tegenslag kunnen doorstaan.
Misschien is het een achterhaald verhaal maar als je niks meer hebt, je bijna alles kwijt bent maar nog wel hoop hebt. Heb je dan nog de hele wereld?

Liefs Vlinder
[url=
https://www.mydiary.nl/lees.asp?dagid=1013658]
https://www.mydiary.nl/lees.asp?dagid=1013658[/url]
08 mrt 2016 - bewerkt op 22 sep 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van vlindersDB
vlindersDB, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende