De illusie van een kind

Dagboek van een vleugellamme vlinder

De illusie van een kind

Word het je niet wijs gemaakt dat je alles kan worden als kind? Beroepsmatig tot aan sport prestaties.
Hier zit je dan 27 zo wat al weer 28, chronisch zieke met een slecht betaalde bij baan, een diploma, grote motivatie en geen uitzichten op een baan. Ik had het me allemaal heel anders voorgesteld.

Weder om ben ik nog steeds bezig met m`n zoektocht wie ik ben wat ik wil en hoe ik het allemaal ga oplossen. Een part-time baan zou al enig sinds helpen om mijn leven weer op de rit te krijgen maar goed buiten dat laten we eens focussen op wat ik wil en wil ik wil zijn. Ik weet dat ik nog slecht een schim ben van wie ik was voor ik ziek werd. Maar dat wat er nog zit heeft nog steeds een verlangen er wat van te maken.

Schorpioen is mijn sterrenbeeld met het sleutel woord ik verlang/ i disire... En creatieve geest met een motivatie het beste er uit te halen. Langzaam droom ik weg bij mijn zo geheten parallel leven. Het leven zo als het had moeten zijn. Al weet ik al te goed dat dat iets met acceptatie te maken heeft en dat ook zeker wel gedaan heb prikkelt het mijn nieuwsgierigheid nog steeds. Hoe anders was het allemaal gelopen, welk beeld schetst het en hoe stond ik er dan voor.

Het is zo als het nu is en dat kan ik niet veranderen wel kan ik er het beste van maken en er uit halen wat er in zit. Alle jaren als twintiger draaide altijd eerst om mijn ziekte dan om andere en dan om mij. Ik was altijd laatste. Vandaag de dag ben ik goed te pas na lang revalideren en vele aanpassingen en probeer mezelf te ontwikkelen als mens en als ziel. Over een tijdje hoop ik dat alles op zijn plaats valt. Want wie hoop heeft heeft de hele wereld... toch?


Liefs Vlinder
https://www.mydiary.nl/lees.asp?dagid=1013658

19 mei 2016 - bewerkt op 22 sep 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van vlindersDB
vlindersDB, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende