Frustrerend!

Op de één of andere manier zit een bepaald nieuws mij niet geheel lekker. Ik kreeg een tijdje geleden van mijn broer te horen, dat mijn andere broer bij de dokter is geweest en dat ze iets op zijn longen hebben gevonden. Ik nam het toen eigenlijk nog niet serieus, omdat dit werd verteld op het moment dat er eigenlijk een onenigheid was met mijn schoonzus en mijn broer.

In de tussentijd heb ik wat uitgeleend aan mijn broer en ik ben onderhand al 2 maanden bezig om het terug te krijgen. Nu had ik aangegeven dat ik het terug wilde hebben en kreeg ik een heel verhaal op mijn Facebook messenger. Daarin schreef zij precies hetzelfde als wat mijn broer tegen mij vertelde. Om het even duidelijk te maken ik heb meerdere broers. Natuurlijk heb ik niet gezegd dat ik het al wist, want ik wilde mijn andere broer niet in verlegenheid brengen.

Zij gaf mij aan dat hij gisteren bij de dokter moest komen voor de uitslag. Ze moesten er vanuit gaan dat het niets ergs was, maar mijn twijfels zijn groot. Toevallig was het mijzelf gisteren totaal ontschoten en bedacht ik het mijzelf vanmorgen weer. Ik opende mijn Facebook messenger en vroeg hoe het was gegaan. Kreeg ik als antwoord dat hij pas morgen moet en dat we dan meer weten. Maar vooralsnog mocht ik er met niemand over praten en ik mocht het zelfs niet tegen mijn broer zelf zeggen dat ik het wist. Hij wilt het namelijk aan niemand vertellen tenzij er iets uit de uitslag komt. Alleen ik denk dan bij mijzelf waarom? Het is toch veel fijner als je familie er voor je is? Ook tijdens het wachten van de uitslag? Erg frustrerend allemaal.

Ik laat het maar gewoon op me af komen. Ik hoor het wel via haar en ik hoop ergens dat mijn broer ooit zelf met mij komt praten. Dat hij toch eens bedenkt dat zijn familie belangrijk is voor hem. Alleen soms stoten mensen andere mensen verder weg op het moment dat ze zichzelf kwetsbaar voelen.

Ik ben zo benieuwd of er niets ergs is. Ik weet ook wel dat mijn band met mijn broer niet optimaal is, omdat hij totaal niet nadenkt. Maar toch het is mijn broer. Wat als het zo is? Jeetje, ik hoop dat ik mijzelf onnodig druk maak maar ergens heb ik een slecht gevoel hierover. Plus dat vreemde gevoel herken ik van eerdere dingen die ik mee maakte in mijn leven. Ik hoop zooo erg dat mijn gevoel er deze keer gewoon naast zit.

Nog één dag wachten en dan hoop ik dat ze eerlijk zullen zijn. Dat ze het niet zullen verbergen, maar met ons delen. Geduld is een schone zaak maar soms heel frustrerend.

13 okt 2015 - 334x gelezen
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van lafemme
lafemme, vrouw, 35 jaar
ModeMode
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende