First time on MD

Ik heb MD vooral aangemaakt omdat ik een hekel hebben aan het schrijven. De krampen in je hand als je te lang aan het schrijven bent, het boos worden als het er niet netjes genoeg uitziet...
Nee, schrijven is helemaal niks voor mij. Toch wilde ik mijn verhalen van de laatste 3 jaar kwijt, en toen kwam ik deze site tegen. Het bevalt nu al knipoog. Ik ben van plan al mijn verhalen openbaar te zetten. Ik moest er eerst wel eventjes over nadenken hoor! Toch een beetje vreemd dat totaal vreemde mensen opeens je levensverhalen kunnen lezen... Maar ik heb gezien dat er echt positief word gereageerd en dit echt een plek is waar ook regelmatig advies word gegeven.
Ik probeer een manier te vinden waarmee ik een beetje alles kan loslaten wat er is gebeurd en nog steeds wel gebeurd. Misschien een beetje vreemd... De meeste mensen hier schrijven over wat er diezelfde dag nog is gebeurd. Terwijl ik juist ga beginnen met 3 jaar geleden en dan vanaf daar alles vertellen... Maarja, ik hoop echt dat het een beetje helpt. Als iemand verder nog advies heeft over dingen loslaten en een beetje rust vinden hoor ik het graag!
22 aug 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Rachelvn
Rachelvn, vrouw, 23 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende