Eerste schoentjes

Onze kleine vent had al wel schoentjes maar dan van die pantoffelachtige dingen. En een paar hele schattige ienieminie sportschoentjes maar ook van zachte materialen.

Aangezien meneertje nu toch echt stapjes wil gaan maken zijn we vandaag op zoek gegaan naar een paar "echte" schoenen. Iedereen in mijn omgeving met kindjes was enorm te spreken over Schuurman schoenen. Nu vind ik dit voor mijzelf niks want ik vind het gewoon een boerenzaak die meestal neplederen schoenen verkoopt voor de prijs van een paar echt lederen schoenen.
Maar goed, toch naar Schuurman gegaan want hadden ze niks naar onze smaak dan konden ze in ieder geval zijn voetjes even opmeten.

We kwamen binnen in een zo goed als lege zaak en het personeel was druk bezig om alvast de bezigheden van aankomend weekend te bespreken. Een goedemiddag kon er niet van af.
Helemaal achterin de hoek was een kinderhoek waarvoor je wel eerst even een trap af moest. Heeeeeeeel erg handig met een kinderwagen.
Ik denk dat er nooit iemand met een kinderwagen naar kinderschoenen komt kijken. (heel sarcastisch bedoelt)
Ze hadden erg weinig keuze, zeker voor jongens. Wat is dat toch? Moeten jongens maar op blote voeten en in hun blote billetjes rond paraderen? knipoog De keuze in kleding en schoenen is voor jongens echt minimaal.
Wat ze hadden staan zou ik mijn opa van 80 nog niet aantrekken en de prijzen en het materiaal was ook om te huilen.

We besloten dus na korte tijd gekeken te hebben maar weer te gaan. Het personeel had natuurlijk ook geen tijd om even te vragen of ze ons konden helpen want het aankomende weekend is veel belangrijker dan je klanten een paar plastic schoenen met prijzen van lederen schoenen aan te smeren.
Dus Schuurman schoenen bedankt voor de service! Bij deze is de koude douche voor jullie. Ja die koude douche is van dat vreselijke zeurprogramma waar ik de naam niet eens van weet.

Gelukkig zeer goed geslaagd bij een andere zaak die ik normaal eigenlijk wel wat aan de prijs vind maar nu hadden ze een hoek (zonder trap) met 80% korting en daar vonden we super leuke lederen schoentjes voor onze kleine knul. Voor een prijs van... jaja 12,95!
We zitten er aan te denken morgen terug te gaan en ook alvast schoenen in een maatje groter te kopen.

Ow enne niet geheel onbelangrijk voor die prijs kregen we er nog een goed advies en glimlach van een aardige verkoopster bij. OK!
29 okt 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van pluisjes
pluisjes, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende