Eerder dan gepland

Inzichtvraag 2: Wat wil je in de komende 30 dagen verbeteren/veranderen?

Wat ik in de Miracle Morning 30 dagen challenge wil verbeteren/veranderen is mijn energieniveau upgraden en ik wil beter in vorm zijn.

Zoals ik al had verwacht is het me deze morgen gelukt om om vijf uur op te staan voor mijn miracle morning. Het was zelfs zo dat ik eerder dan de wekker wakker ben geworden geschokt, namelijk al om 04.30 uur, dit omdat Henny rechtop naast me in bed zat te huilen. Ik dacht eerst dat hij een nachtmerrie had gehad, maar hij bleek een migraine aanval te hebben. Dit heeft hij al jarenlang op regelmatige basis. Ik ben er dus eerder uitgekomen dan gepland.

Wat ik concreet doe in deze challenge m.b.t. energie en in vorm zijn is aerobic oefeningen en/of een zumba sessie. Daarna pas douchen. Ik heb daarvoor een app op mijn telefoon gezet, Dance workout, die ik nu ongeveer al een week gebruik met plezier. Het was eerst wat stuntelen, maar het gaat elke dag vooruit.

Ik merk nu al dat ik het niet altijd zal redden in een uur tijd, omdat ik voor meditatie al een half uur uittrek elke morgen. Dat deed ik ook al voordat ik met deze uitdaging begon. Dus ik reken ongeveer anderhalf uur elke morgen voor het ochtendritueel Life S.A.V.E.R.S.
09 okt 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van CintaSejati
CintaSejati, vrouw, 46 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende