Een "weet je nog"

ik wil iets uitleggen maar ik weet niet hoe...

Ik denk dat het een heel stuk beter met me gaat, ook al ben ik nog steeds zo negatief/depressief,... t is gewoon je persoontje en je kan ermee omgaan,... dat ermee omgaan weet ik al jaren maar ik begin nu ook door te krijgen dat niemand me kan helpen, en dat ik dus zelf ervoor moet zorgen dat t draaglijker word.

door mijn medicijnen kan ik vrij goed functioneren en qua sociaal gaat het gewoon goed. piepel lijk mie

ik zou heel graag mijn hoofd af en toe aan anderen willen geven,.. want je merkt tegenwoordig eigenlijk bjna niks aan me, dat scheelt voor mij ook een heleboel,.. maar als mensen merken dat er wat met je is dan houden ze daar soms rekening mee,.. als ze het niet merken dan denken ze niet aan hoe ik ben...

t word gewoon tijd dat iedereen gewoon gaat snappen dat ik zo ben,... en als je om me geeft hou je dr rekening mee, en als ik door heb dat je zo bent, dan zal ik ook tegen de kritiek en zo kunnen. nu niet,.. nuvoelt t alsof "iedereen lult achter mn rug om en ben ik gewoon een bijkomstigheid omdat ze nou eenmaal met me te maken hebben... "

ik kan t niet uitleggen maar ook al zullen er best mensen zijn die t niet erg vinden (en misschien ook wel leuk) dat ik deel uitmaak van hun leven,.. als ik morgen uit hun leven ben. dan ben ik met een klein maandje een "weet je nog?"

en nu zeg je,... een "weet je nog" betekend dat ze dan nog wel aan je denken,... en das waar,.. maar (en het klinkt kapsones) ik zou liever willen dat ik gemist word.. zo van " Was Peet er maar bij"

28 aug 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Mr Happy
Mr Happy, man, 47 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende