ik doe geen moeite meer

t verrotte van hoe ik nu leef is heel simpel....
maar je moet het wel begrijpen,....

ik ga proberen t uit te leggen,...

ik ben volgens mij een leuke vent,.. ik merk steeds meer dat mensen t leuk vinden en mij mogen.. maar daartegenover staat wel dat ik me goed moet voelen..

ik zei altijd, ik moet leuker zijn dan ik ben, maar ik denk niet dat dat zo is,.. ik ben al best leuk.

maar ik ben ook "ziek" want dat is me nu wel duidelijk,.. ik heb n ziekte, en dat is net als bijvoorbeeld verkouden zijn, zodra je moet hoesten hou je t niet tegen.


ik ken mensen goed en die weten hoe t zit en ik ken mensen minder goed die t niet weten,.. en degenen die t niet weten geloven t in eerste instantie niet omdat (wat hun zeggen) ik grappig, vrolijk en mafkees ben...

en t is ook geen masker meer ondertussen,... ik gedraag me tegenwoordig zoals ik me voel,... dus als ik n middag lang zit te janken omdat ik depressief ben,... als ik daarna een leuke avond heb dan ben ik vrolijk en zo...

wat wel lastig is, dat mensen zodra ik vrolijk doe, dat ze denken dat t goed gaat met me,.. t gaat waarschijnlijk voor mij nooit meer goed met me..

Dit is het gewoon,... t is heel simpel en klinkt heel dramatisch,.. maar dat is t eigenlijk niet,.. iedereen heeft n karakter, persoonlijkheid,.. weet ik veel hoe t genoemd wordt,.. en dit is de mijne... ik weet ondertussen niet beter,.. mijn hele leven zal in t teken stan van therapieen, pillen, zelfmoord-ideeen, wantrouwen en dergelijke,.. maar zo is het nou eenmaal, er is niks aan te doen.

gewoon mn ding doen,.. en vanzelf houdt t leven n keer op, dan heb ik t niet zelf gedaan,.. ik heb mensen van me laten houden of me leuk laten vinden,.. zonder moeite, want ik doe geen moeite meer..
03 jun 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Mr Happy
Mr Happy, man, 47 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende