Een lopend proces

Het begint nu een beetje een lopend proces te worden. Vandaag waarschijnlijk weer naar school, maar ik heb nog wel even om daar over na te denken. Ik denk dat het beter is als ik wel ga, ik heb maar een halve dag, en als ik eventueel naar de huisarts zou gaan, kan ik zeggen dat ik het iig geprobeerd heb.

Maar ik weet het zelf allemaal ook niet meer... Het is gewoon heel lastig. Gisteravond weer buikpijn begonnen. Als ik onderaan in het midden erop druk, straalt het soms door naar boven, tussen mijn ribben ergens.

Nu afgesproken dat ik het vandaag probeer op school. Als het echt niet gaat, naar huis komen en me meteen ziekmelden voor de hele week. Aan de ene kant hoop ik natuurlijk dat het lukt, maar aan de andere kant zie ik er ook als een berg tegenop. Morgen dan opnieuw urine heenbrengen en een afspraak voor vrijdag maken (ik zeg natuurlijk niet dat dit allemaal zo zal gaan, maar zo had ik het wel in mijn hoofd) Nu maar hopen dat het niet zo druk is dat ik er niet tussenkom, net zoals twee weken geleden..

verliefd

Katie
09 dec 2020 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 17 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende