Droom 2 - Duisternis

Geschreven: 5 februari 07:11

Let op: kunnen triggers bevatten - gaat over ongewilde seksuele handelingen.

Ik was in een groot oud huis met een man een een vrouw. Ze waren een stel, dat was duidelijk, want ze vertelden elkaar constant hoeveel ze van elkaar hielden. Ik woonde bij ze; tegen mijn wil in woonde ik in dat huis en ik had enkel toegang tot mijn kleine bedje en de gang.
Ik werd constant verkracht. Door hem, met haar toestemming en haar ogen die op me brandden terwijl hij weer bezig was.
Ik wilde weg, ontsnappen, maar wist maar niet hoe.

Ik probeerde hun vertrouwen te winnen door te doen of ik het fijn vond, alsof ik daar wilde zijn. En even leek het te werken; de vrouw glimlachte naar me alsof ze me verwelkomde. Ik werd er misselijk van maar lachte terug.

Om uit het huis te komen moest ik een trap af en omdat ze met z’n tweeën waren en het huis ontzettend klein was, was onopvallend bewegen haast niet mogelijk. Ik werd altijd in de gaten gehouden, altijd gezien.

De man stond in de keuken, de vrouw rookte een sigaret in de tuin. Ik vroeg of ik even weg mocht. Haar gezicht liep rood aan van woede en nog voor ze haar man erbij riep zei ik al: ‘grapje, ik wilde gewoon zo weer even met jullie spelen’.

Ik liep door het huis en me door de spanning niet meer herinneren waar ik was of waar mijn auto stond. Maar één ding wist ik wel: ik moest hier weg. Na zeker te weten dat de man me vanuit de keuken niet direct kon zien zette ik mijn verstand op nul en rende ik de trap af, liet de voordeur open staan en rende zo hard als mijn benen mij konden dragen. Het was een druk kruispunt, er waren overal mensen maar niemand geloofde me. Schuilen kon ik nergens.

Een tijdje later zat ik in een auto, samen met een vriendin. Ergens langs de rand van een weggetje naast een bos. Stilte. Ik zat achter het stuur, zij zat rechts van mij. De deuren waren op slot. Het enige wat je hoorde was af en toe een windvlaag langs de auto of wat blaadjes die vielen op de voorruit.

“Doe je raam open!”. Links van mij, met opengesperde ogen en een haatdragende blik stond de man. “Doe NU je raam open. Laat me je wat vertellen”. We raakten volledig in paniek. Ik zei nee. Ik wilde weg rijden maar de auto sleutel was verdwenen. Ik dacht, ‘zo lang het raam dicht is kan hij ons niks doen, toch?’. Hij werd kwader met de seconde en voor ik het wist, richte hij een pistool op mij. Mijn vriendin deed het raam open. We gilden en schreeuwen en zeiden “nee nee please nee”. Ik keek hem recht in z’n ogen aan, huilde, en zei nog “alsjeblieft”, net voor hij de trekker overhaalde.

Het laatste wat ik zag was bloed en vervolgens complete duisternis.
09 feb 2021 - 53x gelezen
Profielfoto van IkDroom
IkDroom, vrouw, 28 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende