Documentaire de roze wolk

Via email krijg ik altijd de nieuwsbrief van vrouw.nl. De ene keer is het reuze interessant en de andere keer is er weinig aan.
Deze keer was er een artikel dat duidelijk mijn aandacht trok. Hierin werd er 'reclame' gemaakt voor de documentaire op 26 sept om 21.00 op NPO2. Het gaat er over als na de bevalling de roze wolk ontbreekt.
Voor mij natuurlijk heel herkenbaar dus het staat zeker in mijn agenda om te gaan kijken.

Er staat een korte trailer bij waar de rillingen van over mijn rug lopen en ik tranen in mijn ogen krijg. Niet alles is herkenbaar want vast elke depressie/psychose zal zijn eigen verloop hebben. Toch komt er een aantal keer naar voren dat de vrouwen zo graag het gevoel willen voelen wat beloofd is. Liefde voor je kind.
Ook zal er aandacht besteed worden aan de mannen van deze vrouwen. Ik ben heel erg benieuwd hoe de mannen dit ervaren hebben. Mijn man is niet zo open dus van hem zal ik nooit echt weten hoe hij het ervaren heeft.
Aan zo'n documentaire zou ik mee werken als ik er de kans voor kreeg. Al weet ik niet of ze aan mijn ervaringen echt wat zullen hebben. Ten eerste ben ik een groot deel kwijt en weet ik veel doordat ik dingen opgeschreven heb. Ten tweede is het misschien te lastig omdat het een psychose bleek te zijn en ik opgenomen ben geweest. Er heerst nog best een taboe rond het onderwerp en dit zou de roze wolk misschien wel heel donker zwart maken.

Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar de documentaire!
17 sep 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van pluisjes
pluisjes, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende