Dit had niemand verwacht...

Laat ik maar gewoon beginnen bij het begin van mijn dag. Zoals gewoonlijk op maandag wat chaotisch, omdat ik weet dat er dan veel huiswerk aan zit te komen... Maar oké, ik heb het met een muziekje op de achtergrond goed gemaakt en daardoor had ik vanmiddag vrij.

Eerst geluncht en toen even op het internet gestruind. Wat IG's bekeken en toen naar de bibliotheek geweest. Ik ben dus al een tijdje mijn wachtwoord kwijt en ik had nog een boek gereserveerd. Dus ook vandaag heb ik me weer een ongeluk gezocht naar die reservering. Niet gevonden, dus ik dacht dat hij gewoonweg nog niet binnen was. En toen ik mijn boeken wilde scannen, kreeg ik een melding. "Uw reservering is binnen". Ik had helemaal geen zin meer om hem op te zoeken, dus dat boek ligt nu nog bij de bibliotheek. Nou, die haal ik binnenkort wel een keer op.

Nu heb ik dus pas een film gezien van een boek die een Nederlands-docent in de eerste klas voorlas. Koning van Katoren dus. Nou, de film is echt geweldig! Ik ken wel betere, maar dit was echt gewoon even terug in de tijd... Als je begrijpt wat ik bedoel.

Nu net patat op (niet direct de gezondste maaltijd die ik me kan veroorloven, maar oké, voor deze keer)
En ik zit achter de computer en als ik internet opstart, zie ik meteen al met grote koeienletters:

MIDDELBARE SCHOLEN NA DE VAKANTIE WEER DEFINITIEF OPEN.

Dus ik al helemaal geshockeerd, maar toch even verder lezen. En ja hoor, het is definitief. Het coronavirus is al een stuk gedaald en het kabinet heeft besloten om de scholieren ook maar weer eens vroeg uit bed te trekken.
Ben ik net heerlijk gewend aan dit ritme van zelf alles inplannen, komen ze hiermee!
En toen ik dit appte aan mijn vriendinnen, waren die al net zo verbaasd als mij. Dit hadden we duidelijk niet verwacht.

1 lichtpuntje in de hele zaak: Ik ga J. weer vijf dagen in de week zien! Dat is toch helemaal geweldig?

Maar voor de rest moet ik nog best wennen aan het hele idee. Het is toch wel raar. Pats boem, weer naar school! Ik vond het zelf inplannen heerlijk, hopen dat de school daar ook achter komt. Maar ik ga er niks aan veranderen en ik zie wel wat er gaat gebeuren. Hopelijk pak ik dat ritme snel weer op, maar ik denk er het mijne van...

Om half acht heb ik afgesproken om te gaan sporten (sportscholen zijn ook weer open, dus wie weet of je me daar nog eens ziet verschijnen). Dus me zo even in mijn sportbroek en topje hijsen en dan weer eens flink aan de slag. Hopelijk gaat het deze keer niet zoals vrijdag... Dat ging totaal mis... (zie: Verkeerd trainingsschema? I was shaking, voor dat verhaal)

verliefd

Katie
22 jun 2020 - 168x gelezen
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 16 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende