Die oude bekende?

Gisteren helemaal niet aan schrijven toe gekomen. Zoveel had ik ook weer niet beleefd, maar goed. Toch nog even een korte update.

Gisteren een toets vertalen gehad. Ik vroeg mijn bed uit voor een uurtje school. Ik zag mezelf al van tevoren zitten met een chagrijnige kop die op half 5 stond en mijn stelletje dove hersenen die die toets moeten gaan fiksen..

In het fietsenhok beweerde een van mijn vriendinnen heel stellig dat ze sowieso iets was vergeten. Waarop ik antwoordde: "O, ik niet hoor! Ik heb mijn tas gisteravond uitgebreid gecheckt." Ik had het natuurlijk weer niet bij het rechte eind. Want eenmaal in het lokaal vroeg de leraar om onze woordenboeken boven tafel te halen.

Toen begonnen die kolen te branden. Ik zat dus letterlijk op hete kolen. Want ik zou mijn woordenboek ook een keer niet vergeten zijn...

Maar oké, achteraf was ik misschien wel blij dat ik geen woordenboek bij me had, want het duurde mij altijd een paar minuten om een woord op te zoeken. En als ik hem dan eindelijk gevonden had, wist ik nog niet hoe ik het perfect in de zin kon plaatsen.

Toen ik aan de toets begon, had ik nog veel energie en toen ik klaar was nog evenveel. Die toets heeft me geen enkele moeite gekost en het verbaasde me dat ik als eerste klaar was.

Ik hoop een voldoende, verwacht een 7.5.

Ik ben gisteren trouwens echt best gezond geweest. Een stuk fruit mee naar school voor na de les. Een hele fles water leeg gedronken en een broodje kaas tussen de middag met een banaan. Dus daar ben ik best tevreden over.

Helaas gisteravond niet toegekomen aan sporten, want ik had geen flauw idee waar ik die tijd vandaan moest halen. Dus vanavond er even flink tegenaan. Ik merk wel dat ik tijdens het sporten veel water moet drinken, want zonder water voel ik me daarna slap. Misschien omdat ik weinig eet? Geen idee.

's Avonds even op een paar chatsites gezeten en weer met een oude bekende gesproken. Of nou ja, in hoeverre ik hem ken is maar de vraag. We chatten veel (hij is 18 - bijna 19 - , ik 15) en het helpt ons allebei om de lockdown te doorstaan, haha. Maar ik pas nog wel op met online chatrooms. Daar heb ik genoeg memories aan. Zo was ik lange tijd vrienden met een 19-jarige jongen. En nu is zijn laatste online datum 43 dagen geleden. Dat is natuurlijk intriest...

Vandaag was/is een hectische dag. Mijn nichtje van 2 was bij ons en zoals altijd was het een hele opgave om dan mijn huiswerk te maken. Ze komt telkens aanzetten met speelgoed, dus binnen de kortste keren was ons huis veranderd in een waar speelparadijs. En ik weet ook al wie het vanavond uiteindelijk gaat opruimen... verward

Maar goed, alles is af en daar ben ik blij om. Vanavond lekker voor mezelf. What's the plan? Eerst naar de shop om EarPods te halen. Dan sporten en lekker douchen. En dan.. Heerlijk in een badjas, badslippers en een handdoek om mijn natte haren (nu ik dit typ bedenk ik ineens dat ik nodig naar de kapper moet).
Anyway, een film aan, zakje ongezouten noten met rozijnen en een halve liter water. OK!

verliefd

Katie
11 jun 2020 - bewerkt op 11 jun 2020 - 219x gelezen
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 16 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende