De zon schijnt, buiten en ook weer een beetje binn

De eerste gedachte: wat gaat de tijd ontzettend snel. En toen, volgden er nog veel meer gedachten. Een hele stroom en dat is niet onbekend terrein voor mij.

Zoals eerder beschreven, vroeg mijn moeder na het ontvangst van de bal om de sleutels.
Vanmorgen zijn ze op de bus gegaan. Voor mijn gevoel kan veel het niet veel definitiever dan dit worden. En ook voor mijn gevoel was dit een actie reactie type reactie. Wel is het in ieder geval duidelijk dat ze er dus niet anders over denken. Niet dat ik dat had verwacht ofso, maar het had mooi geweest. Hoewel het niks had veranderd aan de situatie, ik heb het juiste gedaan. En ja, dat steekt ergens nog steeds, tenminste, het feit dat ze mij voor het blok hebben gezet om mij voor een keuze te stellen, dat steekt nog steeds.
En daar zal heus ook nog wel wat tijd overheen gaan voordat dat gevoel echt minder word. En die tijd ga ik mijzelf ook echt wel gunnen, dat is echt belangrijk!

Nu zat ik vanmiddag op het balkon, mezelf afvragend of ik bazig ben. Volgens B kan ik soms egoïstische acties hebben, wat vanuit mij dus totaal niet zo bedoeld is, masr dus schijnbaar wel zo overkomt. Ik had een vermoeden dat ik zo overkwam, dus vandaar dat ik dat vroeg.
Dit is dus iets om op te letten, de goede bedoelingen en hoe ze over komen. Eigenlijk wist ik dit al, maar het is dus zaak om er nog meer bij stil te staan, dat is goed om te weten!

Verder werd het gister duidelijk dat ik niet meer op stage hoef te verschijnen.
Wat erg balen is, vanuit beide kanten, want ik had het daar naar mijn zin en het stage bedrijf zelf was ook erg tevreden en blij met mij. Maar door die regels van werktijdverkorting, kunnen zij mij niet meer aanhouden helaas.
Wat er nu gaat gebeuren, is voor mij nog even onduidelijk , ik hoop het morgen te horen te krijgen van school.
Eigenlijk had ik het vandaag al moetn horen, alleen door miscommunicatie tussen bedrijf en school is dat dus niet zo gelopen.
Dus dat is nog even spannend hoe dat gaat lopen. Ook met het her-examen en het nog te maken examen. Dus dat wordr hard duimen!

Vanmiddag om half 4 had ik een gesprek met een bedrijf, een kennismakingsgeprek per telefoon ivm Corona.
Dit vond ik stiekem wel spannend, zeker ook omdat het in het engels was.
Het gesprek is goed gegaan, het was een aardige vrouw.
Het gesprek ging zelfs zo goed dat ik overmorgen mijn eerste sollicitatie gesprek heb, via whatsapp videobellen.
Is dat even een apart iets! Maar ik vind het reuze leuk en spannend! Morgen ga ik mij weer meer verdiepen in het bedrijf en goed nadenken over wat er nog meer gezegd kan worden. Nog wat vragen opschrijven en dan vrijdagochtend weer knallen
25 mrt 2020 - 72x gelezen
Profielfoto van Hsptje
Hsptje, vrouw, 32 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende