De liefde bedrijven

18+ verhaal
Ze deed de deur open en ik raasde naar binnen, waarna ik de deur dichtdeed. Ik trok mijn jas uit en begon haar te zoenen. Ze trok me op haar bed bovenop haar en ik voelde hoe mijn lippen die van haar weer ontmoetten en om elkaar heen dansten. Haar tong streek langs die van mij met gevoel en verlangen, terwijl ze haar hand op de achterkant van mijn nek drukte en er zachtjes met haar vingers in kneep. Ik trok mijn shirt en broek uit en sprong weer bovenop haar. Ondertussen wist ik niet waar ik haar bij haar ontblote bovenlichaam moest vastgrijpen. Alles was zo lekker aan haar. Elke aanraking op haar huid deed haar zuchten van genot, alsof haar lichaam jaren op mij gewacht heeft Mijn mond verliet die van haar en ik verkende de rest van haar lichaam. Ik kuste haar van haar wang naar haar nek, waar ik heel zachtjes in beet terwijl ik mijn lul voelde groeien tussen haar benen. Ze klemde haar benen om mij heen en ik drukte mijn harde tegen haar kruis aan. Ze greep mij bij mijn rug en kneep in mijn spieren. Ik verloste mij uit haar greep en ging van haar sleutelbeen langzaam naar beneden richting haar kruis, onderweg kussend en likkend over haar borsten en elk ander zacht plekje, op haar buik. Ik deed de knoop van haar broek los en trok vervolgens haar broek uit. Ze had haar roze string aan. Zo sexy. Ik maakte mij groot en keek naar alles van haar wat onder en voor mij lag. Haar blanke zachte egale uid, haar perfecte borsten met lichtbruine tepels. Haar armen die ze gebruikte om zichzelf half te beschermen. Haar ronde heupen. Ik voelde mij verwend. Mijn hart ging tekeer bij het aanzien van haar naakte lichaam en de blik in haar ogen. Ik wilde haar.

Ik verdween met mijn hoofd tussen haar benen. Eerst even ruiken. De geur van haar wasmiddel en haar opwinding was ongelooflijk. Terwijl ik diep door mijn neus inademde met mijn gezicht in haar kruis, voelde ik dat ik nog stijver werd. Nee, nog niet erin. Ik moest en zou haar proeven. Haar slipje trok ik voorzichtig opzij en ik bekeek haar kruis nog vol verlangen voordat ik haar daar zachtjes kuste. Mijn tong streek moeiteloos en langzaam over haar natheid. Van beneden helemaal naar boven, terwijl ik haar benen met beide handen vastgreep. Ik gluurde naar boven en zag dat zij haar ogen gesloten had terwijl ze haar borsten masseerde en vasthield. Ze smaakte ziltig met een vleugje zoetheid zoals een aardbeien lolly. Wat een genot weer, wat had ik dat gemist. Haar smaak, haar gekreun, haar textuur. Alles wat ik met mijn tong, mond en lippen kon vinden was op dat moment van mij. Ik wilde haar verwennen. Zachte ronddraaiende bewegingen rond haar meest gevoelig plekje werden afgewisseld met tedere kusjes aan de binnenkant van haar benen en haar buitenste schaamlippen. Daarna maakte ik diepe harde op en neer bewegingen tegen haar clit. Deze cyclus herhaalde ik meerdere keren, waarbij ik soms ook met mijn tong in haar verdween, alsof haar diepst bereikbare plekje niet diep genoeg was voor mijn zachte tong, Ik wilde haar dieper van binnen proeven. Ik wilde haar helemaal uiteten. Ze kreunde en steunde terwijl ze fronste en haar hoofd vasthield. Alsof ze niet wist wat haar overkwam.

Langzaam klom ik weer terug naar boven en ze kuste mij liefdevol voordat ze mij naast haar legde. Ik was aan de beurt vond ze. Ze likte mijn tepels één voor één zoals ze wist hoe ik het lekker vond. Ik voelde hoe ze me aftrok terwijl haar tong mij aan de bovenkant verwende. wat heerlijk deed ze dat toch weer. Ze maakte lange tongbewegingen van mijn middenrif weer terug naar mijn tepels. Vervolgens ging ze met haar hoofd naar beneden en ik voelde hoe mijn harde lul in haar mond verdween. Ik wist niet precies wat ze deed, maar het maakte mij gek Hoe ze me zoog en likte terwijl ze mij aftrok. Haar mondje was zo heerlijk. Ik wilde diep in en uit haar mond gaan. De geluiden, haar tong, alles wat ze deed. Ik wist niet waar ik het moest zoeken. Het was zo lekker.

Ik trok haar van mij af en lag weer bovenop. We kusten en onze smaken vermengden zich terwijl we elkaars tongen voelden. Ik greep haar bij haar haren en trok eraan. Even bijten in haar nek. Ik wilde haar. Mijn hele lichaam straalde dat uit.. Ik streek plagend met mijn lul over haar gladheid en keek haar ondeugend in de ogen.

Ze wachtte in spanning af wanneer ik in haar zou gaan. Maar ik bleef langs haar kruis strijken terwijl ik haar bekeek. Ze werd verlangend ongeduldig en wilde met haar linkerhand mij in haar stoppen. Mijn ogen werden duister en ik trok haar hand terug naar boven. "Blijf af!", snauwde ik. Ik pakte haar handen vast en legde ze boven haar hoofd. Mijn greep verplaatste zich naar haar polsen en verstevigden. Ik voelde een beest in mij opkomen terwijl ik haar polsen dichtdrukte. Ze keek half verward, alsof ze niet wist of ik haar wat wilde aandoen of haar liefde wilde geven. Inmiddels was ze nog natter geworden en ook ik kon het niet langer uitstellen. Ik verslapte langzaam mijn greep en duwde voorzichtig en langzaam mijn eikel naar binnen. Ik werd verwelkomd door haar warmte en liet haar handen over mijn rug glijden waar ze vervolgens in mijn billen kneep. Ze duwde haarzelf tegen mij aan terwijl ze mijn billen greep en deze naar haar toe trok. Ik ging er beetje bij beetje steeds dieper in en bij elke centimeter dat ik dieper ging, hoorde ik haar diep in- en uitademen van genot, spanning en ontspanning. Toen ik volledig in haar was, stopte ik even. Ik bekeek haar van boven en zag hoe haar blonde haren langs haar hoofd lagen. Haar fijne zachte dunne lippen spraken een verlangen uit zonder dat ze iets zei. Haar blauwe ogen keken in mijn donkerbruine. Ik verplaatste mijn rechterhand naar haar linkerwang. Ik had haar gemist.

Ik begon haar te berijden. Langzaam in en uit haar. Onze voorhoofden raakten elkaar aan en onze adem vermengden met elkaar en de lucht om ons heen. Haar gekreun werd mijn gekreun, haar aanraking werd mijn aanraking. Haar genot was mijn genot. We kusten elkaar en ik voelde hoe ik zowel van boven als onder haar lichaam steeds binnendrong en verliet. Keer op keer terwijl onze naakte buiken langs elkaar heen streken om vervolgens op elkaar te rusten. Ik voelde hoe dicht ze bij me was en hoe ik in haar bewoog met mijn harde lul. het was zo intiem en we waren zo dicht bij elkaar. Het leek voor mij niet dichtbij genoeg en dit besef deed mijn verlangen en intensiteit nog meer groeien.

Ze draaide om en spreidde haar benen met haar billen half omhoog. Zonder dat ze het hoefde te vragen, ging ik weer naar binnen en voelde hoe ze mij omsloot. Ik zat rechtop terwijl ik bleef bewegen. Haar haren waren inmiddels helemaal door de war. Ik streelde met mijn handen haar rug, haar moedervlekjes, haar hals en haar wang. Ze keek op naar mij en ik drukte haar hoofd in het kussen, terwijl ik een harde stoot in haar gaf. "Aah..", hoorde ik haar kreunen. Mijn handen verplaatsten zich naar haar heupen, waar ik mijn greep verstevigde. k ging weer iets sneller en legde mijn hand nu op haar onderrug. Ze begon harder te kreunen en haar linkerhand ging naar beneden. Ik voelde hoe ze aan haarzelf zat en hoe ik tegelijkertijd in en uit haar gleed.

Ik pakte haar nu bij haar schouders en begon in haar nek en schouders te bijten, afgewisseld met kusjes op haar wang en mond. We zoenden weer, terwijl ik haar billen tegen mijn schaambeen aan voelde bewegen. Haar gekreun werd intenser, evenals haar ademhaling. "Ja.. ja.. ja..". Ik bereidde me voor en voelde hoe haar ademhaling veranderde. Met twee grote uitademingen kwam ze klaar, terwijl ze kreunend schreeuwde. Ze sloeg haar benen neer op het bed en bleef haarzelf vingeren om haar orgasme zo lang mogelijk vast te houden. Ik voelde mijne ook opkomen en begon te versnellen. Ik drukte mijn vingers hard in haar schouders en ze kreunde met mij mee. Een enorme energie vulde mijn hart en een extase van mijn lul verspreidde zich naar de rest van mijn lichaam tot in mijn hoofd. Ik schreeuwde het meerdere malen uit en bij elke diepe harde stoot voelde ik hoe mijn lichaam zich omwisselend aanspande en ontspande. Uitgeput viel ik op haar neer en voelde hoe onze benen, heupen, bovenlichaam en hoofden elkaar aanraakten. Ik sloot mijn vingers in die van haar zoals ik dat altijd wilde. Met volledig contact en ingesloten handen en vingers lagen we op elkaar op haar bed. Connectie. Intimiteit. Fijnheid. Al het gemis en verlangen van mij in haar viel allemaal op zijn plaats. Het was zo heerlijk...

Ik wist niet meer precies waar ik was, maar ik was niet hier. Ik was ergens anders. Uit de verte hoorde ik een stem. "Wakker worden." Het was haar warme stem. het was Lily's stem. Ik tuurde door mijn oogjes en zag haar gezicht, Ik voelde mij warm en fijn van binnen. De droom waar ze me uithaalde, gecombineerd met haar gezicht op mijn netvlies en haar stem in mijn oren. Ik wilde dat even vasthouden, nog niet volledig wakker worden. Ik draaide mijn hoofd weg en sloot weer mijn ogen. Ik was aan het protesteren, terwijl ik half kreunende en met half tegenzin en toch ook met opluchting wel wakker werd. Ik hoorde haar zachtjes lachen op de achtergrond. Alsof ze me schattig vond.

Blijkbaar had ze me vijf minuten liggen bestuderen terwijl ik sliep. Ik zag er naar haar zeggen vredig uit, een moment dat zij niet vaak meemaakte van mij. Ik voelde me betrapt, verlegen en kwetsbaar. Maar ze mocht me zo zien. Ze mocht me altijd zo zien.

Haar uitpakken was als mezelf uitpakken en elke keer weer aangenaam verrast worden door de emoties die elke herontdekking in mij teweeg werden gebracht. het was als een lange diepe zucht van opluchting en vertrouwdheid. Een serie hartslagen van een op hol geslagen hart die mij deed beroeren bij het uitzicht op haar naakte huid en kwetsbaarheid. Een warme golf die over mij heen sloeg bij het gezamenlijk contact met de buik en haar armen om mijn rug. Intimiteit zoals intimiteit hoorde te zijn. Die van ons ging verder dan het woord op zichzelf men moest wijsmaken. Ik verdwaalde keer op keer in ons samenzijn, waarbij tijd zo niks zeggend was. Onze fijnheid was met geen pen te beschrijven. Zoals wij de liefde met elkaar en in elkaar bedreven.

Ik verheugde me alweer op de volgende keer.
19 apr 2015 - bewerkt op 19 apr 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Ferdinando
Ferdinando, man, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende