Date of Bootycall?

Gisteravond heb ik een beste eerste date ever gehad! En nee niet met mijn minnaar, voor de mensen die mijn verhalen volgen. Maar vers vlees. knipoog

Oké, het begon echt hopeloos.
Toen ik mijn date voorstelde om een hapje te eten in een leuke goedkope hippe tent, kon hij opeens niet meer op de afgesproken tijd. Hij stelde voor om een uur later af te spreken. Maar na een halfuur (nadat hij al te laat was) belde hij me op dat hij NOG later zou komen. Hij kwam dus een HEEL UUR te laat aanzetten!

Ik had echt zooooo geen zin meer in die pokke date. Ik haat eerste dates sowieso al, maar deze sloeg alles.

''Kan je de wijn alvast koud zetten?'' vroeg hij me.
'Pardon? Nee want ik wil je niet in mijn huis hebben. Ik ben niet één of andere bootycal,' dacht ik terwijl de moed me in de schoenen zonk.

Toen hij er eindelijk was vroeg ik hem buiten te wachten. Maar meneer had zich zo goed voorbereid, hij had zijn laptop en telefoon bij zich. Hij moest dit toch echt even bij mij thuis leggen. 'godverdomme dus toch flik je het om binnen te komen' dacht ik geirriteerd. Met voorbedachte raden paradeerde hij trots mijn huis binnen. ''mag ik even gebruik maken van je wifi'' voegde hij er nog schaamteloos aan toe.

Toen hij eindelijk zijn telefoon en laptop geinstalleerd had in mijn huis, dirigeerde ik hem naar de auto: ''Ik weet een hele leuke tent waar we wat kunnen drinken, kom mee we gaan.''

De avond verliep echt grandioos. Man ik heb zo gelachen om koetjes en kalfjes en om hem zelf.
Alles verliep zo soepel, ik had nog nooit zo'n soepele date gehad. Of was hij gewoon een charmeur?

Toen ik perongeluk iets te veel aangeschoten raakte, maakte mijn date daar dankbaar gebruik van en vroeg of hij bij me kon blijven slapen of iniedergeval op de bank.
''Uhm vraag je dit nu aan een aangeschoten vrouw? Serieus? Zo sniekie? Ik ga even naar de wc en dan kom ik terug op je vraag!'' gaf ik hem giechelend antwoord.

Aangekomen bij mijn thuis vroeg hij hoelaat hij zijn wekker moest zetten.
''Ik wil niet dat je blijft slapen, dat is geen goed idee.' legde ik hem streng maar glimlachend uit. ''dus je laat me aangeschoten dat hele stuk terug naar huis rijden? heb je dan op zijn minst een dekentje voor me zodat ik in de auto kan slapen?'' hij probeerde me een schuldgevoel aan te praten. En ook al waren zowel hij als ik aangeschoten, na al zijn no go's, zou ik hem kostte wat het kost niet in mijn huis laten overnachten!

En dus vertrok hij met mijn dekentje richting zijn auto en bleef ik met een klein beetje schuldgevoel achter. En dacht:

''Welke verzorgende vrouw doet nou zoiets? Ik ben een slechte vrouw. Ik ben een bitch!''
05 aug 2016 - bewerkt op 23 feb 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Roir
Roir, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende