Dag 3 Chemo

Ik ga vandaag mijn 3e dag Chemo-kuren in.. Ik voel me wat misselijk, mijn huid voelt anders aan dan normaal en de smaak in mijn mond is te ranzig voor woorden (probeer maar eens op een paracetamol te sabbelen en ik denk dat je dan in de richting komt van wat ik proef) Geuren die ik voorheen lekker vond ruiken kan ik nu niet meer uitstaan, gelukkig heb ik begrepen dat mijn reuk en smaak na de chemo gewoon weer terug kan komen.

Gister heb ik ook nog een bloedtransfusie gekregen omdat ik inmiddels te weinig bloed in mijn lichaam had.. wat mij niet zo gek lijkt als je ziet wat ze hier allemaal aftappen, ook is er een slangentje van mijn neus naar mijn maag geplaatst zodat ik voeding en mijn medicijnen binnen kan krijgen, het is een onwijs naar gevoel om zo gevoed te worden, de verpleegsters zeggen dat het slangentje wel gaat wennen, ik vraag het me af.

Ondanks deze kleine tegenslagen gaat me dit alles gewoon lukken, ik krijg zoveel steun van Pim, vrienden, vriendinnetjes, familie en jullie! Echt te gek gewoon!! Er is zelfs iets heel moois gebeurd, vlak voordat ik het ziekenhuis in ging had ik weer contact met mijn beste vriendinnetje die ik helaas drie jaar geleden door een samenloop van omstandigheden uit het oog ben verloren (ze kreeg toen verkering met mijn beste vriend) Deze 2 waren vorige week misschien nog wel eerder in de onderzoekskamer als ik zelf. Ze wonen tegenover het ziekenhuis en zijn een enorme steun, alsof het zo heeft moeten zijn… Eigenlijk had ik namelijk met mijn vriendinnetje afgesproken (nog voordat we aan pfeiffer dachten) zodra ik me beter zou voelen… Dit alles is wat anders gelopen. Nog mooier is dat het ook goed tussen hen en Pim klikt, daar ben ik blij om.

Pim… de schat is hier zoveel hij kan maar zijn leven gaat natuurlijk gewoon door en daarom moet hij zichzelf ook nog op zijn werk laten zien, hij heeft het zo verschrikkelijk druk nu maar mijn lieve lieve lieve kleine zusje zorgt goed voor hem, iedere dag staat bij haar thuis om 18.00 het eten klaar voor Pim. Ik ben blij dat hij in goede handen is.

Nah en weer op naar een nieuwe kankerdag… een nieuwe dag verpleegsters… een nieuwe dag ziekenhuis…. Een nieuwe dag misselijkheid (?) Eerst maar weer een dutje doen.
23 aug 2008 - bewerkt op 28 aug 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Lara
Lara, vrouw, 123 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende