Burn after Writing

Ik heb dit boekje besteld voor mezelf en manlief.
Ik heb al flink zitten schrijven en huilen en nadenken.
Sommige dingen heb ik echt enorme moeite mee om me te herinneren. Ik moet eigenlijk ook een levenslijn maken voor de psycholoog. HA HAHA HAAAA.. have you met me? Ik maak er steeds een grote tering bende van omdat ik leeftijden en herinneringen door elkaar haal. Soms herinner ik me opeens iets anders weer tussendoor. Hou op schij uit.

Anyhoe ik heb dus al best een aantal pagina's volgekriebelt. Het is de bedoeling dat je helemaal eerlijk bent, zelfs als dat pijn doet. Wanneer het boekje vol is verbrand je het. Het is niet de bedoeling dat je het aan iemand laat lezen, ik heb wel een paar dingetjes laten lezen aan mijn man. Ik ga ook zeker nog een paar bladzijden doorsturen naar mijn meisje. Soms is het gewoon fijn om iets niet te hoeven zeggen.

Het is wel echt heel erg confronterend. Er staan ook vragen in zoals "wat heb je gedaan waar je spijt van hebt".. euh.. ja genoeg eik wel.. maar het ergste is dat ik ooit de telefoon van een vriendin heb gestolen. Ik weet het ook ben verschrikkelijk. Ik was een jaar of 13/14. Een schreeuw om hulp? Wellicht want ik was er echt niet op uit om haar pijn te doen..

Ik kreeg ook de vraag "welk liefdevol gebaar heeft de meeste indruk op jou gemaakt" deze vraag staat nog open. Ik weet het niet.. ik kan ook niets verzinnen.. het kan toch niet zo zijn dat er nooit iemand iets liefs voor mij heeft gedaan? Waarom kan ik me dat niet herinneren?

"Welk persoon of welke personen had je liever niet gekend"? Daar staan wel 5 namen.. als ik hard nadenk zouden dat er best nog wel meer kunnen zijn.. AAAAH ik ben best in de war. Ik had wel verwacht dat het confronterend zou zijn. Maar ik had eigenlijk ook wel wat meer verwacht van mijn brein. Ik heb er naar mijn idee Te veel moeite mee om me dingen te herinneren.

"Het idiootste dat ik ooit heb gedaan"
Maat... heb je even?

Ik ga slapen ? ik trek het niet langer met mezelf te zijn.

Liefs, M
10 apr 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ADDitude
ADDitude, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende