beschrijving auteur

vraag en antwoord

wat voor oude vrouw word ik: Een mevrouwtje die constant een beetje mompelt en spulletjes verzameld. Haar huis is één groot kunstobject waarbij veel net niet af is. Ze is omringt met dieren waarmee ze praat. Ze heeft een groot huis maar woont in het kleinste kamertje. De meeste kamers hebben geen doel en worden meer bewoont door haar gasten dan haarzelf.

als je mijn vriend zou beschrijven met een dier: Umh.. (wat een vraagxD) Een chimpansee die haar de hele tijd bij de hand pakt en om haar heen hangt. Die constant een apengeluidje maakt waarop jij reageerd alsof hebben je een gesprek hebt.

“Wonen” doet je nooit. Ze zou altijd blijven strûnen en niet settelen ook al probeerde ze dat wel. De wereld is haar thuis. Toch heeft ze aan het eind v haar leven het langst in Egypte gewoond omdat ze niet weg wou gaan van haar Siamese kat.

ik zou beroemt worden: Door één van haar begraven en lang vergeten kunst projecten die over 1000 jaar word opgegraven en de wereld van de kunst compleet op zijn kop zet.

maak een vergelijking met mij en de natuur:een eekhoorntje: ze huppelt graag rond. Is snel weer weg. Mensen vinden het fantastisch haar even mee te maken. Ze verzameld meer dan ze consumeerd. Schrikt snel af maar kan ook wennen als ze maar de tijd heeft. En als ze lekker in haar vel zit is ze één van de meest sierlijke dieren om te bewonderen.
17 jul 2018 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Mayy
Mayy, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende