Balans

23:29

Gewoon beginnen met schrijven en kijk maar wat er van komt..
Wat een hectische weken zijn het geweest. Mijn zoontje (ja echt waar ik heb een zoontje; knijp; echt waar!) groeit goed en heeft zich meer naar het gemiddelde toegewerkt (gewicht, lengte en hoofdomtrek). Papa en mama groeien elke dag zo lijkt het.
Maar wat hadden wij graag ons volledig gericht op hem. Het is wat het is, maar waarom moet het zo zijn? Het hoeft niet per sé.
Gelukkig lijkt het met de poes wel weer ''beterder'' te gaan. Al blijft het toch nog wat aarzelend positief.

(al schrijvende bemerk ik dat er toch wel wat zelfcensuur is. Ik kan niet alles verwoorden hier. Het primaire gevoel is wat overheerst en primaire gevoelens zijn vaker niet het lange termijn gevoel. Ik hoop het!
Dementie is een vervelende ziekte, met alles wat er bij komt kijken en de veranderingen die mensen doormaken maar ook het ongeremde, ongenuanceerde (onsympathieke) naar de voorgrond doet laten komen.

FF bleh, en werken aan een streep om eronder te zetten, en in de tussentijd maar gewoon weer door. Je hebt elke dag goud in handen en niets mag dat verpesten! Hoe energie-slurpend en op het gemoed werkend het allemaal ook mag zijn.

Balans terugkrijgen!
10 feb 2024 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van psycobra
psycobra, man, 44 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende