Buuf

Dear dajboekie,
momenteel verkeer ik weer in een toestand die ik niet graag heb. De buren, en dan vooral de buurvrouw, ''drijven mijn noten''. Beter gezegd: het geschreeuw van de buurvrouw doet mijn hart gespannen ineen/samen trekken. Pas een jaar of 3 geleden legde ik ineens de link naar de toch wel frequente ruzies van mijn ouders vroeger. De hoeveelheid had ik al jaren niet meer levendig. Dit speelde zich ook allemaal af van vóór mijn 10de verjaardag. Maar 3 jaar geleden herkende ik ineens dat gevoel alsof mijn hart samen geknepen wordt en dat ik dat gevoel dus ook veel vaker al had ervaren. De gedachtes die blijven nog altijd achter lopen wat dat betreft. Maar goed, mijn gevoelens zijn sowieso veel sneller dan mijn gedachtes ( of: ik denk gewoon langzaam, hehe).
Spijtig genoeg zijn er wel te vaak momenten dat mijn gevoelens en gedachtes niet al op één lijn zitten meteen. of, dat er toch een strijd is tussen wat ik ''voel'' en wat ik denk.
Ik voel instinctief dus dat ik een molotov-cocktail naar binnen wil gooien maar dan komt die vervelende rede weer roet in het eten gooien vrolijk grapje.
Les voor mij was dus wel eens om niet te impulsief te handelen maar ook niet te verzanden in eindeloos geëmmer.
De buuf is weer even uitgeschreeuwd maar ben bang dat dat nog wel een keer of 2 gaat opflakkeren vanavond.
02 mei 2024 - bewerkt op 02 mei 2024 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van psycobra
psycobra, man, 44 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende