Vaderdag

Vandaag was het vaderdag. Wat was dat lang geleden dat ik daar bij betrokken was. Ik heb niet de hele tijdlijn van de gebeurtenissen van vroeger helder voor de geest maar ik gok dat 1990 de laatste keer was. Misschien 1991? Daar moet ik toch nog eens actief achteraan voordat het dadelijk niet meer kan. Dan gaat het vooral om de datum (plus/minus) van dat mijn vader me vertelde dat hij kanker had en niet meer te genezen was én de dag waarop hij besloot te verdwijnen. Mijn ouders waren toen wel al gescheiden.

En vandaag dan de eerste keer als papa erg vrolijk Missy, aka Scarlet had zelfs een leuk kleinigheidje geregeld. Lekkere brownies met een leuke kaart erg vrolijk En dat terwijl net anderhalve week geleden haar vader is overleden en deze week dus nog veel geregel voor de dienst van afgelopen woensdag. Maja.
Hele leuke foto's van Leo met papa in onze oranje-shirts want het was tenslotte ook nog de opener van Oranje tegen Polen. Hopelijk gaat ie voetbal wel een beetje leuk vinden om dan samen Oranje te kunnen supporteren zodra hij tv mag kijken. Who knows?
16 jun 2024 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van psycobra
psycobra, man, 44 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende